Politika

Végre fellélegezhetünk! Orbán mosolyogva nagyon jó híreket közölt!

A miniszterelnök a sajtótájékoztatót azzal a jó hírrel kezdte, hogy a legmagasabb vízszint várhatóan már kedden, nem pedig csütörtökön hagyja el Magyarországot.


Hozzátette azonban, hogy ez nem jelenti a figyelem és a fegyelem enyhülését, mivel vasárnap még nem lehet csökkenteni a harmadfokú védekezés időtartamát, erre legkorábban hétfőn számítanak.

De van még egy MÁSODIK JÓ HÍR IS!


A második jó hír – folytatta –, hogy továbbra sem várható érdemi csapadék, ami befolyásolná az árhullám levonulását. Továbbá közölte azt is, hogy megnyitották a mosoni Duna torkolati vízművet, tehát ezen a szakaszon is megkezdődött az apadás.

Elmondása szerint a Duna tetőzése jelenleg Dunaföldvár térségében zajlik. Ezt követően felsorolta az apadási adatokat: Mosonmagyaróvárnál a Lajta 51 centimétert, Nagybajcson a Duna 188 centimétert apadt, Győrnél 25 centimétert, Komáromnál 97 centimétert, Esztergomnál 52 centimétert, Vácnál 24 centimétert, míg Budapesten 21 centiméteres apadást mértek. „Tehát a fővárosban is megkezdődött az apadás” – jelentette ki.


Orbán Viktor szombaton reggel is sajtótájékoztatót tartott és akkor azt mondta, hogy még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen.

Forrás: MSN




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top