Politika

Orbán foghatja a fejét – Minden eddiginél keményebb fellépést terveznek a rendszere ellen!

Az árvízi védekezésről, valamint az MSZP előtt álló feladatokról is beszélt Komjáthi Imre, az MSZP országgyűlési képviselője az ATV hétfői műsorában.


Az MSZP politikusai és a párt tagjai derekasan részt vettek az árvízi védekezésben, a párt társult ifjúsági szervezetével a Societas önkénteseivel kiegészülve az ország több pontján is segítettek. „Ilyenkor nem a politika a lényeg, hanem a munka, az összefogás” – érvelt Komjáthi Imre. A bajban összefogásra van szükség, a magyarok közös erővel tudták megfékezni az áradó folyót.


Az árvízi védekezés mellett ugyanakkor sok egyéb fontos téma volt az elmúlt időszakban, amelyben az MSZP fellépett. Ilyen például a gyermekvédelem kérdése, illetve a fiatalok legsúlyosabb problémája, a lakhatási probléma. Utóbbival kapcsolatban Komjáthi kiemelte, hogy az MSZP-nek kész terve, jól működő alternatív megoldása van.


A műsorban kifejtette azt is, hogy pártjának rendszerkritikus hangot kell megütnie, valamint a kapitalista nagytőkével szemben a dolgozó embereket kell képviselnie – erősebben, mint eddig.

A kormánynak is a hétköznapi emberek mindennapi ügyes-bajos dolgaira kellene megoldást kínálnia, ehhez képest multinacionális vállalatokat támogatnak közpénzből. Mindezt pedig oly mértékben, hogy szinte kifizeti a kormány a multinál dolgozók bérét, miközben a megtermelt elképesztő mennyiségű profitot hagyják kivinni az országból.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top