Politika

Világ bohóca: fehér ingben és lakkcipőben állt neki homokzsákot pakolni az igazságügyi miniszter

Tuzson Bencének egyelőre nem nagyon megy ez a „pózolj homoklapátolást színlelve” verseny.


Csúcsra jár a politikusok képmutató majomkodása az árvízzel: egymásra licitálva próbálják előadni, hogy ők bizony most annyira védekeznek, hogy a fotósoknak esélyük sincs elkapni olyan pillanatot, amikor éppen nem lapáttal érintik egy zsák száját.


Tuzson Bencének még ezt az olcsó színházat sem sikerült rendesen összehozni. A Szeretlek Magyarország vette észre, hogy az igazságügyi miniszter Pozsonyból hazajövet Dunakeszin „állt be” kampány-homoklapátolni, a kommentelők azonban átláttak a szitán:

„Cápanyakú slim fit ingben? Befosok a palitól!”

„Fényes cipő, fehér ing! Ez igen!”

„Fehér ingben. Ezt a képmutatást, már befejezhetnétek. Annyira visszataszító.”

„Mi is élére vasalt fehér ingben, lakkcipőben, farmernadrágban és kesztyű nélkül raktuk ma a zsákokat. Még videózni is volt időm és posztolni az interneten.”

„Fő a hitelesség. Fehér ing lakkcipő. Megadja a tiszteletet az árvíznek.”


Dunakeszinél egyébként várhatóan csütörtökre harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendelnek el.


„Addig is töltjük a homokzsákokat, annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjuk megvédeni az embereket, a családokat és az értékeket” – magyarázta a fideszes politikus a néhány perces ripacskodása jelentősségét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top