Egyéb

Egyre mélyebbre süllyed: Rajongó hölgyek tarthatják el Molnár Gusztávot

A színész ismerősei szerint Molnár Gusztávot idősebb hölgy rajongók pénzelhetik. Ők csak segíteni akarnak a bajban lévő színésznek, de a jó szándékuk úgy tűnik, egyelőre nem visz előre.


 

Sokakban felmerül a kérdés, hogy az utóbbi időben újra komoly alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztávnak vajon honnan van anyagi fedezete arra, hogy italhoz jusson? A válasz ugyanolyan letaglózó, mint amilyen a feltett kérdés: kitartó rajongó hölgyek veszik Gusztávot újra és újra a szárnyaik alá, akik abban reménykednek, hogy a jó szándékuk segít a férfin. Sajnos azonban egyre inkább az látszik, hogy a segítő kezek is csak egyre mélyebbre lökik a szakadékba az önkontrollját teljesen elvesztett művészt.

293A2352 Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv alkoholproblémája egyre inkább testet ölt (Fotó: Mediaworks archív)


A kukák mellett feküdt Molnár Gusztáv

Óriási botrány lett abból, amikor egy olvasó Molnár Gusztávot fényes nappal lefotózta Budapest belvárosában. A tehetséges művész augusztus végén önkívületi állapotban feküdt egy pláza bejáratával szemben a kukák előtt. Beszélni és járni sem tudott, a járókelők hívtak hozzá mentőt, hogy minél gyorsabban biztonságban legyen a kiszolgáltatott művész. Az eset két dolog miatt is nagy port kavart. Egyfelől sokan felrótták Gusztávnak, hogy van családja és barátai, ha másért nem, hát miattuk próbáljon meg leszokni. A másik tábor viszont a fotó készítőjét és az újságokat szidták azért, hogy miért mutatnak meg egy kiszolgáltatott állapotban lévő embert a nagy nyilvánosságnak.

Pár nappal később, amikor Molnár kijózanodott, közleményt adott ki, melyben kifejtette, hogy hálás a botrányért, mert az legalább felnyitotta a szemét, és újra elvonóra megy, “hálás, hogy van ideje találkozni saját magával”.

293A2338 Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv hulla részegen fetrengett az utcán (Fotó: Mediaworks Archív)


Hiába minden

A színész balhéja óta alig telt el három hét — ő elvileg megjárt egy rövid elvonót —, és most pontosan ugyanott tartunk, ahol akkor: Gusztávot ismét Budapest egyik belvárosi utcájában fotózták le, amint egy kapualjban fekszik öntudatlanul… Az olvasóriporterek szerint megint dülöngélve haladt, majdnem kiesett az útra a kocsik közé, ezért inkább lefeküdt aludni. A forgatókönyv megint ugyanaz volt: idegenek hívtak hozzá mentőt, akik hamar a helyszínre értek, és már vitték is magukkal. Talán pont ugyanabba a kórterembe, ugyanabba a betegágyba, ahol pár héttel ezelőtt feküdt… Ami pedig a legrosszabb a történetben, hogy Molnár Gusztáv lehet pár nap múlva ismét utcán lesz. Hogy újra nekifut egy elvonónak vagy sem, még nem tudni…

293A2365 Molnár Gusztáv
Nem lehet tudni, hogy Molnár Gusztáv újra elmegy elvonóra vagy sem (Fotó: Mediaworks Archív)


Rajongók segítik

Talán fontosabb kérdés az, hogy az évek óta munka nélkül tengődő fiatal férfi vajon honnan szerez anyagi forrásokat az italozáshoz? Hol lakik és mit eszik nap mint nap? A színészhez közelálló forrásaink szerint megdöbbentő a válasz a kérdésre.

Gusztinak öt vagy hat hölgy rajongója igyekszik segíteni

— mondja az informátor, aki azt is elárulta:


Ezek az idősebb hölgyek még a színházból ismerik, és imádták a sorozatszerepekben is. Segíteni akarnak, ezért megadták Gusztinak a számukat. Ha bajban van, felhívhatja bármelyiküket. Ezek a hölgyek többször biztosítottak már számára lakhatást pár éjszakára, kimosták a ruháját, hogy rendezetten menjen az útjára, és sokszor bizony pénzt is adnak neki. Nem italra természetesen, de e felett sajnos nekik sincsen befolyásuk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top