Politika

Kitálalt Magyar Péter exbarátnője; Magyar szerint a nő megzsarolta őket és Kubatovék pénzelik

Hosszú, a kormánypropaganda hangulatával meglepően egybecsengő interjút adott az Indexnek Vogel EvelinMagyar Péter volt barátnője.


A tipikus „bosszúálló, utánarúgok, elperelem a gyereket” női archetípust bemutató elbeszélés szerint a Tisza Párt elnöke egy végtelenül gonosz ember, aki valójában csak jó színész, de nem akar változást az országban.

Vogel a kormánypárti lapnak részletesen mesélt arról, hogyan viselkedett vele Magyar, aki munkatársait állítása szerint agyhalottnak nevezi, és azzal hencegett, hogy „bárkit megkaphat ebben az országban, ebben a pozícióban”.

A teljes interjú itt olvasható el.


A nő szereplésére Magyar Péter azonnal reagált. Szerinte Vogel felbukkanása mögött egy zsarolási próbálkozás áll, és miután Magyarék ennek nem engedtek, a volt barátnő „felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az Indexen megjelent hazug propaganda interjút”.

A Tisza Párt elnöke az is állítja, Vogel 11 órányi felvételt adott át róla a Fidesznek.

Magyar Péter reakciója itt olvasható el.





Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top