Politika

Döbbenetes bevételek: Kiderült mennyit keresett tavaly Ákos, Nagy Feró és Gáspár Laci

Ennyit keresett tavaly Kovács Ákos, Nagy Feró és Gáspár Laci


Az elmúlt időszakban egyre több híresség és zenész gazdasági eredményei kerülnek napvilágra, és a 2023-as év beszámolói szerint több ismert előadó cégének adózott eredménye jelentős növekedést mutatott. Kovács Ákos, Nagy Feró és Gáspár Laci vállalatai mind emelkedő profitot értek el a 2022-es évhez képest, annak ellenére, hogy a bevételek terén vegyes eredmények születtek. Nézzük meg részletesen, hogyan alakultak a legfrissebb pénzügyi adatok.


Kovács Ákos: Kevesebb bevétel, több profit

Kovács Ákos, az egyik legismertebb magyar előadó, Fehér Sólyom Bt. nevű cége az elmúlt évben kisebb bevételt könyvelhetett el, mint 2022-ben: 518 millió forintról 468 millió forintra csökkent az árbevétel. Ennek ellenére az adózott eredmény jelentősen növekedett, 275 millióról 335 millió forintra. Ez a növekedés jól mutatja, hogy bár a bevételek mérséklődtek, a vállalat profitabilitása javult, valószínűleg hatékonyabb költségmenedzsment révén. A cég osztalékot nem fizetett a tavalyi év során, így az eredmény nagy része az eredménytartalékban maradt.


Gáspár Laci: Kilencszeres profitnövekedés

Gáspár Laci GL Sztár Bt. nevű cége egy igazi sikertörténetet mutat a 2023-as évben. Bár a bevételek szinte változatlanok maradtak, 54 millió forinttal zárta az évet, a profitja látványos növekedést produkált: a 2022-es 3,3 millió forintos adózott eredményhez képest tavaly már 27 millió forintot könyvelhetett el, ami kilencszeres növekedést jelent. Ez az eredmény is az eredménytartalékba került, a cég itt sem fizetett ki osztalékot.


Nagy Feró: Stabil bevétel, növekvő nyereség

A “nemzet csótánya”, Nagy Feró vállalkozása, a Nagyferó Kft. szintén pozitív pénzügyi évet zárt 2023-ban. A cég árbevétele közel megegyezett az előző évivel, 99 millió forint lett, míg az egyéb bevétel kissé növekedett, 83 millió forintot tett ki. Az adózott eredmény jelentős növekedést mutatott: míg 2022-ben 23 millió forint volt, 2023-ban már 35 millió forintot könyvelhetett el a cég. Osztalékot azonban itt sem fizettek, az eredménytartalékot növelték a nyereséggel.


Majka és Rubint Réka: Korábbi beszámolók

Érdekességképp érdemes megemlíteni, hogy korábban más hírességek is publikálták gazdasági eredményeiket. Majka, az egyik legsikeresebb magyar rapper és televíziós személyiség, 2023-ban 80 millió forint osztalékot vett ki a cégéből. Rubint Réka, a népszerű fitness-influenszer pedig 28 millió forint osztalékkal zárta az előző évet.

Összegzés


A hírességek gazdasági beszámolói azt mutatják, hogy bár az árbevétel növekedése vegyes képet mutat, a profitabilitás jelentősen javult az elmúlt évben. Kovács Ákos, Gáspár Laci és Nagy Feró cégei mind pozitív eredményeket értek el, és mindhárom vállalkozás megtartotta a profitot, osztalék kifizetése nélkül. Ez a trend arra utalhat, hogy a hazai zenei iparban a hatékonyság és a költséggazdálkodás kulcsszerepet játszik a pénzügyi sikerben.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top