Politika

Erre nem sajnálták a pénzt – Sokba került nekünk Orbán árvízi bohóckodása!

Hiába emelte ki több kormányközeli politikus is, hogy az árvizet ne használja fel senki sem politikai haszonszerzés céljából, úgy tűnik, Orbán ezt nem fogadta meg.


A miniszterelnök korábban is szeretett az ország megmentőjének szerepében tetszelegni, bár idén valószínűleg nem kapott volna akkora hangsúlyt az árvízi védekezés, mint például 2013-ban, csak közben elindult egy népszerűségi verseny.


Orbánt az országot érintő természeti csapásnál sokkal jobban érdekelte, hogy Arnold Schwarzeneggertől kapjon edzési tippeket, aztán kampánystábja szólhatott neki, hogy most inkább a dunai árvízzel kéne foglalkoznia.

A miniszterelnök végül gumicsizmát húzott és nyakába vette az országot, erről pedig nem volt rest Facebook követőit is tájékoztatni. A Meta adatsora szerint ugyanis

szeptember 16. és 22. között 45.411.274 forintot fizettek a miniszterelnök bejegyzéseinek terjesztéséért


– írja a 444.hu mely kiemeli, hogy ez több mint négyszerese az ezt megelőző kilencven nap költésének: június 25. és szeptember 16. között 11.536.002 forintért hirdették Orbánt a Facebookon.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top