Politika

Ez is bekövetkezett! Lelkész alázta meg a fideszes polgármestert!

A templomokban is kezdik utálni Orbánékat!


Úgy látszik, Isten szolgáinak is kezd elegük lenni a Fideszből. Hantos Péter református lelkész, az Ócsai Református Egyházközség vezető lelkipásztora ugyanis a Magyar Narancs értesülése szerint olyan levelet írt a település jelenlegi fideszes polgármesterének Bukodi Károlynak, amilyet kormánypárti politikus egy lelkipásztortól még biztosan nem kapott.

A református lelkész iszonyúan megalázta a fideszes polgármestert!


Az előzményekhez tudni kell, hogy Ócsa polgármester már csak néhány napig lesz a hivatalában, mivel az önkormányzati választáson négyszáz szavazattal kikapott Paul Tamás civil jelölttől. Hantos Péter református lelkész pont emiatt levelében arra emlékeztette a polgármestert, hogy távozzon a kuratóriumból, és

a fideszes politikus menjen vissza büfésnek vagy chips kihordónak!


Íme a levél teljes terjedelmében, amit maga a címzett hozott nyilvánosságra a Facebook-oldalán„Tisztelt Bukodi Károly úr! Az Ócsai Református Templom Alapítvány Kuratóriuma elnökeként tisztelettel felkérem, hogy kurátori tisztségéről lemondani szíveskedjék. Ön azért lehetett kurátor, mert a mindenkori polgármester szokásjog alapján kurátor az Alapítványban. Mivel, Ön megbukott, mint polgármester és csak a töredék szavazatok alapján jutott be a testületbe, így már nem méltó a kurátori tisztségre. Tisztelettel kérjük, hogy mondjon le, vagy az Alapítvány ezzel kapcsolatban megteszi a szükséges jogi intézkedéseket. Szeretnénk, ha ez az ügy (az eddigiekhez nem hasonlítható módon) méltósággal rendeződne. Kérjük, szíves együttműködését, mert a továbbiakban nem kívánunk együttműködni Önnel semmilyen módon. Várjuk lemondólevelét, hiszen szeretnénk meghívni a Kuratóriumba az új Polgármestert. Kívánjuk, hogy élete további folytatásában találja meg azt a területet, amelyben hasznosan és építőbben tud működni, mind a Város vagy az Alapítvány tevékenységében, hiszen tudjuk, hogy kereskedelmi tevékenységében (ha jól tudjuk), mint büfés vagy chips árukihordó igen sikeres volt.”


A fideszes Bukodi Károly az elmúlt évben azzal került be a hírekbe, hogy Koltai Róbert azt állította róla, nem engedte fellépni Ócsán. „Megérkezett a felkérés az ócsai művelődési háztól egy kétórás önálló estről, rá két hétre jött a lemondás telefonon. Miszerint a polgarmester úr nem engedélyezi! Nemkívánatos személy lettem tisztelt ócsai közönség, jóllehet a többi szereplés kárpótol” – tette közzé a történteket akkor a színész. Most úgy látszik, a fagyi visszanyalt a fideszes polgármesternek…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top