Politika

Súlyos helyzetbe került Magyar Péter! Lopással vádolják!

Súlyos helyzetbe került Magyar Péter! Lopással vádolják, és Polt Péter legfőbb ügyész javaslatot tett az európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére.


A hivatalos közlemény szerint Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, egy százezer forintot meghaladó értékű mobiltelefont vett ki a sértett kezéből.

 


Délután érkezett a hír, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség lopás bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Ennek eredményeképp Polt Péter indítványozta az Európai Parlament elnökénél Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését.

Az ügy 2024. június 21-én történt, amikor Magyar Péter egy budapesti klubban szórakozott, és észrevette, hogy valaki videófelvételt készít róla. Szóváltás alakult ki közte és a videót készítő férfi között, ami végül odáig fajult, hogy elvette a telefonját.


A következő lépés a mentelmi jog felfüggesztése lesz, amely után a nyomozás folytatódhat és további részletek derülhetnek ki az esetről. Csak ezután lesz lehetőség a büntetőeljárás folytatására Magyar Péter ellen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top