Egyéb

Úgy tűnik, hogy Szakított Mikes Anna és Krausz Gábor!

Szakított Mikes Anna és Krausz Gábor.


A páros kapcsolatát most mély hallgatás övezi, ami egyre több rajongó aggodalmát kelti. Krausz Gábor és Tóth Gabi válása közel egy évvel ezelőtt mindenkit megdöbbentett, különösen azután, hogy kiderült, házasságukat hosszú ideje feszültségek terhelték. A válást követően mindketten gyorsan új kapcsolatba léptek: Tóth Gabi hivatalosan egy ideig nem vállalta fel Papp Máté Bencével való kapcsolatát, amely a közös munkából barátsággá, majd szerelemmé alakult.


Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatában egyre több rejtélyes jelenség figyelhető meg, ami miatt a rajongók egyre inkább aggódnak. Miután a **Dancing with the Stars** győzelme után hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat, össze is költöztek, és az **Ázsia Expressz** forgatásán egy párként szerepeltek. Az utóbbi időben azonban sokaknak feltűnt, hogy már régóta nem osztottak meg közös tartalmakat, ami találgatásokat indított el. Különösen szemet szúrt, hogy Krausz Gábor nem tette közzé Mikes Anna tánctáboros plakátját, még akkor sem, ha a lánya is részt vesz a táncosnő óráin.


Tovább fokozta az aggodalmakat, hogy a pár már nem kommentál egymás fotói alá, és Mikes Anna legújabb, „FELLÉPÉSen” feliratú, szomorú hangulatú képe is találgatásokat indított. Anna az utóbbi időben rengeteg táncpróbáról posztolt, amelyek késő estig elhúzódtak, és sokan arra gyanakszanak, hogy valamilyen feszültség lehet a háttérben. Krausz Gábor továbbra is megtartotta a közösségi oldalán Tóth Gabival közös képeit, ami szintén hozzájárul a találgatásokhoz, hogy mi történhetett a kapcsolatában Mikes Annával.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top