Egyéb

Elsírta magát a Lengyel zsűri,!A lengyel Sztárban Sztár műsorban hatalmas sikert aratott Antek Smykiewicz előadásában az Omega együttes legendás dala, a “Gyöngyhajú lány”.

A lengyel Sztárban Sztár műsorban hatalmas sikert aratott Antek Smykiewicz előadásában az Omega együttes legendás dala, a “Gyöngyhajú lány”.


Az énekes az ikonikus magyar dalt magyarul adta elő, ami azonnal lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is. A produkció napok óta nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, és rengeteg pozitív visszajelzés érkezett rá.

Kóbor János, az Omega frontembere is felfigyelt a lengyel énekes produkciójára, és nagyon örült annak, hogy a “Gyöngyhajú lány” ilyen elismerésben részesült külföldön is. A magyar énekes elmondta, hogy rengeteg lengyel rajongójuk van, és az ilyen megmozdulások újabb megerősítések számukra arról, hogy valamit jól csinálnak. Kóbor külön kiemelte, mennyire élethűnek találta a fiatal előadó megjelenését és hogy a produkció megfelelt a műsor szellemiségének. Bár néhány kritika is érkezett a produkcióval kapcsolatban, a közönség és Kóbor János egyaránt sikernek könyvelte el ezt a fellépést​



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top