Politika

Beintett a Fidesz-kormánynak az olimpiai bajnok! Nem akart az új Tóth Gabi lenni!

Ezt a választ nem teszik zsebre Orbánék!


Nagyon pofára esett a Fidesz-kormány, amikor új arcot keresett a házasságából félrelépő Tóth Gabi énekesnő helyett. A Telex információi szerint a Kulturális és Innovációs Minisztérium felkérte Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakozót, hogy népszerűsítse a kormány egyik induló családpolitikai kampányát, ám

a sikeres sportoló beintett a Fidesz-kormánynak!


Csipes Tamara az Instagramon tette közzé a kormányzati e-mailt, amelyben felkérték, hogy álljon a Fidesz-kormány kampánya mellé, melyenk jeligéje: „családban élni jó”. A párizsi olimpia legeredményesebb magyar sportolója a 24 órán át elérhető sztorijában válaszként ezt írta: „Családban élni tényleg nagyon jó, viszont egyedülálló anyaként abszolút meg tudom érteni, ha ez a legtöbbünknek óriási küzdelem és nehézség is. Csak az olyan alap dolgok miatt is, mint ételt rakni az asztalra, megfelelő oktatásban részesíteni, az egészségét ápolni, biztonságos jövőt biztosítani…”


Csipes azt írta vissza: „Amíg ezek nincsenek rendben addig mit kampányoljak emellett?!” Íme a bejegyzés:

 


0928 Csipes Tamara


A Telex megkeresésére Csipes Tamara azt mondta: fontosnak tartja, hogy a szülőség napos oldala mellett a problémákról is szó essen, de a téma fontosságára való tekintettel nem szeretne erről röviden, telefonon nyilatkozni. Csipes egyébként a párizsi olimpia legeredményesebb magyar sportolója volt két ezüst-  és egy bronzérmével. Ezzel az övé a legnagyobb jutalom is: összesen csaknem 111 millió forintot kapott. Kérdés, hogy ezek után vajon a Fidesz ráuszítja-e a sportolóra a propagandistáit…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top