Politika

Dopeman nem finomkodott amikor Magyar Péter rajongóiról beszélt

Magyar Péter rajongói nem veszik észre, az ő dolguk csak a lincselés – Reakció Dopeman-nel


Az elmúlt héten felerősödtek a viták Magyar Péter volt barátnőjének interjúja kapcsán. A beszélgetés nyilvánosságra kerülése megosztotta a közvéleményt, és komoly visszhangot váltott ki a közösségi médiában. Dopeman (Pityinger László), Bokor Gábor és Kacsoh Dániel egy közös beszélgetésben próbálták megérteni az események mögött húzódó összefüggéseket.

A vitában felmerült kérdés: árthat-e ez az interjú Magyar Péter hírnevének? Dopeman szerint a probléma inkább a rajongók hozzáállásában keresendő. Úgy véli, hogy sokan vakon követik Pétert, és nem figyelnek a részletekre, inkább a “lincselésre” összpontosítanak. Bokor és Kacsoh a magyar szuverenitás és a békepolitika kérdéseit is boncolgatták, áthallásokkal az aktuális politikai helyzetre. – jelent meg a mandineren

Az adás végére arra a következtetésre jutottak, hogy a személyes ügyek túlzott médiamegjelenése könnyen árnyékot vethet egyes közszereplők megítélésére, de a valódi fenyegetést az emberek tájékozatlansága és az online platformokon eluralkodó gyűlölködés jelentheti.



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top