Politika

Magyar Péter ajánlatot tett Orbánnak: Minden bizonnyal a Karmelita-Palotában örjöng most

Magyar Péter közösségi oldalán tett ajánlatot Orbán Viktor miniszterelnöknek azután, hogy az Ügyészség a politikus mentelmi jogánnak felfüggesztését kérte az Európai Parlamenttől.


Lenne egy személyes ajánlatom – kezdte bejegyzését a Tisza Párt elnöke.

Magyar Péter nyíltan szembesítette a kormányzatot azzal, hogy szerinte az államapparátus részei “kreált ügyek” mentén dolgoznak ellene, miközben Orbán Viktor és társai érinthetetlenek maradnak.

 


Magyar Péter hozzátette: Most, hogy naponta tesznek ellenem feljelentéseket és a fél államapparátus azon dolgozik, hogy büntetőeljárásokat kreáljanak ellenem, miközben önök szisztematikusan széthordják a hazánkat és Polt Péter haverja nem tartja szükségesnek kikérni az önök mentelmi jogát, javaslom, hogy vágjuk át közösen a gordiuszi csomót.

Önök megszavazzák Magyarország csatlakozását az Európai Ügyészséghez. Én pedig abban a pillanatban, amikor csatlakoztunk, minden kreált ügyben lemondok a mentelmi jogomról.

Áll az alku, Miniszterelnök úr? Kipróbáljuk, hogy önök, vagy én kerülök hosszabb időre a hűvösre?


A bejegyzés egyértelműen kihívásként is felfogható: Magyar Péter arra utalt, hogy a börtönbüntetés kérdése valójában csak Orbán Viktor számára reális lehetőség, ha az Európai Ügyészség átlátható eljárásai alá kerülnének.

ui.: “A börtön ablakába soha nem süt be a nap…” – zárta sorait Magyar.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top