Politika

Menczer Tamás: Petinek lenne két üzenetem

Menczer Tamás: Két üzenetem van Petinek 


A HírTV a közösségi oldalára feltöltött egy rövid részletet a vasárnap esti *Bayer Show* című műsorból, ahol ezúttal Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója lesz a meghívott vendég. Menczer az adás során élt a lehetőséggel, hogy nyilvánosan két üzenetet küldjön Magyar Péternek, egyúttal éles kritikával illette a politikust.

A videóban Menczer Tamás egyenesen a kamerába nézve kezdte üzenetét, és egyenesen Petinek szólítva Magyar Pétert így fogalmazott:
„A Petinek lenne két üzenetem. Az egyik az, hogy »szedd össze a bátorságodat, legyél férfi – nőkkel szoktál csak bátor lenni, ezt tudjuk –, és ha már a 2026-os választásról beszélsz mindig, az én választókörzetemben induljál, legyél kedves! Szedd össze az összes bátorságodat, és az én választókörzetemben induljál! Egyszer legyél férfi!«”


Menczer ezzel arra célzott, hogy szerinte Magyar Péter nem mutatott eddig valódi bátorságot, különösen a politikai kihívásokkal szemben. A szavait tovább élezte, amikor egy korábbi esetre is utalt, ahol Magyar Pétert lopással vádolták meg: „Hát mégiscsak kis enyveskezű, ott egy telefont lopott.”

A kommunikációs igazgató második üzenete még közvetlenebb volt:
„Peti, még egy üzenet lenne: »Vasárnap van, ki kéne bújni a mentelmi jog mögül! Most már ideje lenne, és vállalni a felelősséged!«”

Ezzel arra utalt, hogy Magyar Péter, mint országgyűlési képviselő, mentelmi jog mögé rejtőzik, és elkerüli a felelősségvállalást. Menczer azt is hozzátette, hogy szerinte Magyar Péter nem fogja megtenni ezeket a lépéseket, mivel „nem egy bátor ember.”

A teljes beszélgetés a szeptember 29-i *Bayer Show* adásában lesz látható a HírTV-n. Menczer nyilatkozata valószínűleg további reakciókat fog kiváltani mind politikai, mind közéleti körökben, mivel nyíltan és kemény szavakkal illette ellenfelét.


Tartalom összegzés:

Menczer Tamás két üzenettel fordult Magyar Péterhez a Bayer Show-ban, kihívást intézve hozzá a bátorságára vonatkozóan, valamint arra utalva, hogy vállaljon felelősséget tetteiért.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top