Politika

Marco Rossi szerint az engedélye nélkül használta fel a fotóját a Tisza Párt politikusa

Marco Rossi szerint engedélye nélkül használta fel fotóját a Tisza Párt politikusa


Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, kellemetlen helyzetbe került, miután a Tisza Párt egyik politikusa egy repülőtéren készült közös fotót használt fel politikai célokra. A fotót Gerzsenyi Gabriella, a párt európai parlamenti képviselője, osztotta meg Facebook-oldalán, hozzáfűzve egy lelkesítő üzenetet: „Labdáról labdára! Visszavesszük a hazánkat, a sportunkat, a focinkat! Hajrá, magyarok! TISZA Párt”.

A képen Gerzsenyi mellett a Tisza Párt három másik EP-képviselője is szerepel: Kulja András, Lakos Eszter és Kollár Kinga. Az nso.hu információi szerint a fotó azt a benyomást keltheti, hogy Marco Rossi támogatja a pártot, vagy akár annak aktivistája lett.


A politikus később egy újabb bejegyzésben próbálta tisztázni a helyzetet, amelyben azt állította, hogy a kép elkészítése előtt bemutatkoztak Rossinak, és elmondták, hogy a Tisza Párt képviselői. Gerzsenyi állítása szerint a szövetségi kapitány beleegyezett a fénykép közzétételébe.

Az nso.hu megkereste Marco Rossit is az ügy kapcsán, aki elmondta, hogy nem adott engedélyt arra, hogy a képet politikai célokra használják fel. „Nem ismertem őket, és nem adtam rá engedélyt, hogy a képet politikai üzenethez használják. Természetesen nem szeretnék bevonódni semmilyen politikai vitába” – nyilatkozta Rossi, hangsúlyozva, hogy általában azért járul hozzá a képek megosztásához, hogy az emberek élvezzék azokat.



Frissítés: Cikkünk ajánlója alatt a Facebookon hozzászólt Kulja András. Azt írta, hogy a repülőn beszéltek Rossival, és tájékoztatták, hogy a Tisza EP-képviselői.

Nagyon kedves volt és annak ellenére, hogy az első sorban ült, ígéretének megfelelően megvárt minket a repülő mellett, hogy elkészítsük a képet.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top