Politika

Mészáros Lőrinc öccse luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron

Sajtóértesülések szerint luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron Mészáros Lőrinc öccse a napokban.


Mészáros János cége a város központjában, a Várkörúton nyitja meg az üzletét. Több mint egy tucat kocsi parkol már a székesfehérvári kirakatban, amelyek között van egy 146, illetve egy 177 millió forintért árult Ferrari is.

24.hu arról számolt be, hogy a De Prix Belvárosi Luxusautó-szalonba már meg is érkeztek azok az autók, amelyeknek az ára bizonyos típusok esetében a százmillió forintot is meghaladja.

Igazi luxusautók


A kirakatban már a múlt héten több mint egy tucat luxuskocsi volt látható, köztük a Mercedes luxusmárkájából, a Maybach-ból két típus is: egy terepjáró, valamint egy limuzin. A lap arról ír, hogy az utóbbi pont olyan, mint amilyet Rákay Philip producer és fideszes influenszer is beszerzett. A megvételre kínált jármű hatezer kilométert futott, a használt autók hazai értékesítésével foglalkozó egyik legnépszerűbb portálon 89 millió forintért lehet megvenni.



A hamarosan megnyitó szalont Mészáros János, a leggazdagabb magyar öccsének cége üzemelteti majd / Fotó: Zsolnai Péter

A hamarosan megnyitó szalont Mészáros János, a leggazdagabb magyar öccsének cége üzemelteti majd / Fotó: Zsolnai Péter

 

A szalon továbbá használtan kínál eladásra egy csaknem 600 lóerős, G-osztályos Mercedest 127,5 millió forintért. Hasonlót használt ezelőtt Habony Árpád, a miniszterelnök informális tanácsadója, Tiborcz István, Orbán Viktor veje, illetve Mészáros Lőrinc és Rákay Philip is.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top