Politika

Tragikus motorbaleset Nyíregyházán, meghalt egy 16 éves fiatal

Személyautó és motoros ütközött össze szerdán Nyíregyházán, a balesetben a motoros életét vesztette – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére.


Az Árok utca és a Széna tér kereszteződésében történt ütközésben a segédmotor-kerékpárral közlekedő 16 éves nyíregyházi fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Nyíregyhaza.hu azt írja, a baleset a reggeli csúcsforgalomban történt, amikor egy előtte közlekedő jármű hirtelen le akart fordulni az útról, a motoros pedig nem tudta elkerülni az ütközést, és először az autónak csapódott, majd egy oszlopnak.


A motoros fiú azonnal elveszítette az eszméletét, először az arra járók, majd a néhány percen belül kiérkező mentők igyekeztek ellátni, azonban a beavatkozás nem vezetett eredményre – olvasható a cikkben.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top