Egyéb

Újabb hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról: „Nem javult a helyzet, sőt”

Az egész színészszakma összefogott a Jóban Rosszban egykori színésznőért, Sallai Nóráért, aki pénteken kisfiával együtt szörnyű autóbalesetet szenvedett. Nórának ugyanis sürgősen vérre van szüksége ahhoz, hogy meg tudják menteni az életét. Ma a Westendben, holnap a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat. Csonka András most újabb információkat osztott meg a színésznő állapotáról.


 

  • Sallai Nóra pénteken súlyos autóbalesetet szenvedett kisfiával
  • A Jóban Rosszban színésznőjének sürgősen vérre van szüksége
  • Nóra kollégái és más színészek is összefogtak, segítséget kérnek a véradásban
  • Véradásra október 2-án a Westendben, míg október 3-án a Duna Plázában van lehetőség, irányított véradással országosan is lehet segíteni

 


Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a Jóban Rosszban egykori sztárja, Sallai Nóra péntek este drámai balesetet szenvedett ötéves kisfiával Alsónémediben. A színésznő kisfiát még a helyszínen újra kellett éleszteni, és azóta nincs nyilvánosságra hozható információ az állapotáról. Nórit szintén életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és jelenleg az egyik fővárosi klinika intenzív osztályán fekszik altatásban, és az orvosok az életéért küzdenek. Az ütközés ugyanis olyan hatalmas erejű volt, hogy a színésznő több, rendkívül súlyos sérülést szenvedett. Műtétek sorozata vár rá az elkövetkező napokban, mindehhez azonban sürgősen vérre van szüksége.


A kollégái könnyeikkel küszködve próbálják mozgósítani az országot, de az egész színész szakma összefogott, és valóságos mozgalmat indítottak, hogy mindenkit arra buzdítsanak, aki csak teheti, vegyen részt irányított véradásban, így segítve Nórának, aki számára mindez most életmentő lehet. Ma a Westendben, holnap a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat.

Ezt elsőként Csonka András osztotta meg közösségi oldalán, aki ma reggel a Bochkorban árult el újabb információkat a színésznő állapotáról – vette észre a story.hu.


Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt, a válságos állapot fennáll. Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ahogy az ember belegondol: mész haza és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden és az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész– fogalmazott a Bochkor Gábor műsorában a megrendült színész.

Csonka András retteg attól, hogy apja sorsára jut / Fotó: Varga ImreCsonka András szerint elképesztő volt megtapasztalni, hogy a szakma egy emberként ugrott / Fotó: Varga Imre


Hatalmas az összefogás

Bár Csonka nem ismeri személyesen Sallai Nórát, mind mondta, ez esetben ez teljesen mindegy, így hát amikor Szente Vajk felhívta, és arra kérte, hogy ossza meg ő is a nagy követő táborral rendelkező közösségi oldalain az információkat Nóráékról, azonnal cselekedett.

– Én is olvastam az internetes újságokban a szörnyű balesetet, de eleinte nem tudtam kiről van szó. Sokan hozzám kötik, hogy megosztottam a nevüket, de ez egy láncolat volt. Engem Szente Vajk hívott fel, és kért meg, osszam meg ezt a posztot. Nem tudom, honnan indult, de elképesztő volt megtapasztalni, hogy a szakma egy emberként ugrott, ahogy egyébként szokott is ilyen helyzetekben – mondta Csonka András.


Tompos Kátyánál is tapasztaltuk ezt legutóbb. Igazából ez egy rémületes dolog. Nórát személyesen nem ismerem, nem dolgoztunk együtt, de teljesen mindegy, és ha nem is a kollégám lenne, hanem egy ember, akkor is össze kell tartanunk ebben a dologban– szögezte le a színész.

Így tud segíteni!

A leggyorsabb lehetőség a segítségre: október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra, és október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett, de egyébként az egész országban lehetőség van vért adni a plazmaadó pontokon.


Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni: Kéméndi Sallai Nóra részére TAJ-szám: 086 162 010. Az irányított véradáson azok is részt vehetnek, akik más vércsoporttal rendelkeznek, az ő adományukat ugyanis ki tudják cserélni olyan vérre, amilyenre a színésznőnek szüksége van.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top