Egyéb

Hogy rohan az idő! Erős Antónia ma 54 éves lett, de évtizedeket letagadhatna – fotókon a híradós életének legemlékezetesebb pillanatai

Erős Antónia születésnapot ünnepel. Az RTL ismert híradósa a mai napon töltötte be az 54. életévét, korából azonban akár évtizedeket is letagadhat, hiszen máig hihetetlenül fiatalos és gyönyörű.


Erős Antónia már a 90-es évek elején is a médiában dolgozott, az igazi ismertséget azonban csak 1998-ban hozta meg neki a sors, amikor az RTL híradósa lett. Ezt a munkáját azóta is űzi, Szellő István mellett, aki egy évvel korábban került a csatornához. A páros az évtizedek alatt szinte elválaszthatatlanná vált, a legtöbb néző már el sem tudná képzelni az RTL Híradót nélkülük.


Hivatása mellett rengeteg időt és erőt fordít a jótékonykodásra is. Még 25 éves korában derült ki róla, hogy 1-es típusú cukorbetegségtől szenved. Ennek hatására hozta létre az Egy Csepp Figyelem nevű alapítványt, a cukorbetegség korai felismerése és megelőzése érdekében. 2020-ban a Magyar Jótékonysági Díjat is megkapta a filantróp tevékenységeiért.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top