Egyéb

Ezért került be Győzike lánya, Gáspár Evelin az Európai Parlamentbe!

A hírességek világából ismert Gáspár Győző lánya, Evelin, Járóka Lívia, a Fidesz leköszönő európai parlamenti képviselőjének asszisztenseként kezdett dolgozni – derült ki a blikk.hu egyik írásából. Gáspár Evelin, Győzike és szintén a médiában szereplő felesége, Gáspárné Balla Beáta legidősebb gyermeke, vélhetően idén csatlakozott a roma származású EP-képviselő csapatához, aki szintén idén távozik hivatalából.


Bár Evelin szakmai önéletrajzában nem található utalás európai parlamenti munkára, Járóka Lívia EP-profilján egyértelműen látszik a 30 éves nő alkalmazása, amit egy képernyőfotó is alátámaszt.
A portál megkereste Járókát Evelin foglalkoztatásával kapcsolatban. Az EP-képviselő asszisztensének nyilatkozata szerint Járóka személyes interjúk alapján hozta meg döntését, és Evelin kiválasztásában meghatározó szerepet játszott a nyelvtudása és korábbi szakmai tapasztalatai.


Evelin viszonylag jó hírű intézményekben végezte tanulmányait: középiskolába egy pásztói gimnázium nyelvi tagozatára járt, majd a budapesti International Business School gazdasági képzésén szerzett diplomát.

Sem Evelin, sem a szülei nem kommentálták az asszisztensi munkát, azonban egy családi ismerős elmondta, hogy Evelin nem tervez hosszabb ideig Brüsszelben maradni, mivel hamarosan részt vesz a Farm VIP következő évadának forgatásában Magyarországon.


Győzike még április 10-én az Európai Parlamentben is megfordult, ami valószínűleg nemcsak a politikai érdeklődésének, hanem lánya ottani munkájának is köszönhető. A látogatás során Győzike a képviselők számára fenntartott sajtótájékoztató teremben is helyet foglalhatott.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top