Egyéb

Bedobtam a vécémbe egy gerezd fokhagymát. Nem hittem a szememnek, hogy mi történt másnapra

Bedobtam a vécémbe egy gerezd fokhagymát. Nem hittem a szememnek, hogy mi történt másnapra


Rengeteg olyan házi trükk van, amelyek segítségével csillogó-villogóra tudjuk változtatni a vécékagylót. Ilyen például a fokhagyma, fokhagymás tea, szódabikarbóna ecettel és a kóla.

1. Fokhagyma

Hámozzunk meg egy gerezd fokhagymát, és lefekvés előtt dobjuk be a wc-be. Reggel öbítsük le a wc-t. Ez az egyik leggyorsabb módja a baktériumok elpusztításának. Ezt hetente ismételjük meg.

 


2. Fokhagymás tea

Forraljunk egy csésze vizet, adjunk hozzá pár apróra vágott fokhagymát. Miután elzártuk a tűzhelyet, fedjük le a keveréket 15 percre. Az idő letelte után öntsük bele a wc-be. Ez a keverék hatékonyan fog fertőtleníteni.

 

3. Szódabikarbóna és ecet

Két evőkanál szódabikarbónát keverjünk össze egy csésze ecettel, utána öntsük bele a wc-be. Hagyjuk állni, akár egy éjszakán keresztül. El fogja távolítani a kellemetlen szagokat, szennyeződéseket, lerakódásokat és a baktériumokat.

 


4. Kóla

Szükségünk lesz egy palack kólára. Ezt öntsük bele a wc-be, majd hagyjuk állni 30 percet. A wc kefével súroljuk át a wc-t és utána adjunk hozzá még 3 evőkanál szódabikarbónát, és egy csésze ecetet. Ez a kombináció majd kivált egy pezsgő hatást. Hagyjuk állni 15 percet , utána dörzsöljük át és öblítsük le.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top