Egyéb

MEGLEPŐ: Ő VOLT KORDA GYÖRGY ELSŐ FELESÉGE – 20 ÉVIG TARTOTT A HÁZASSÁGUK, AMIRŐL KEVESEN HALLOTTAK

A 84 éves Korda György kiváló egészségének köszönhetően aktiv szerepet játszik napjainkban is a magyar zeneiparban. Balázs Klárival való példaértékű házasságának köszönhetően népszerű a fiatalok körében is, rendszeresen meg vannak hívva különböző fesztiválokra.


 

Korda György és Balázs Klári egy ikonikus párt alkotnak, akik 42 éve élnek tiszteletre és szeretetre alapuló házasságban, de kevesen tudják, hogy Gyuri bácsinak Klári a második felesége. 1958-ban, a katonai évei alatt, Gyuri bácsi házasságot kötött Kovács Ibolyával, aki akkor operett énekesnő volt. A házasságuk csak 4 hónapig tartott, de hivatalosan több mint 20 évig házasok voltak.

 

1978-ban Gyuri bácsi megismerte Balázs Klárit, és ahogy elmélyült a kapcsolatunk és felvetődött a házasság témája, akkor derült ki, hogy Gyuri bácsi még hivatalosan házas. Ekkor vált csak el hivatalosan előző nejétől és házasodtak össze Balázs Klárival.


 

Korda Gyuri bácsi mozgalmas élete számos érdekes fordulatot rejt. Nemrég azt nyilatkozta, hogy egy Kossuth-díjra vágyik. Az igazából megkoronázná az évtizedek óta tartó tartó pályafutását a magyar zeneiparban!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top