Politika

Brutális bírságot kapott Nagy Feró, beismerte a szabálysértést

Brutális bírságot kapott Nagy Feró, Beismerte a szabálysértést


Nagy Ferót, a legendás zenészt, hétszázötvenezer forintos bírsággal sújtotta a helyi önkormányzat a nyári események miatt, amikor két kutyája, Suba és Tappancs kiszaladtak az utcára. Az eset akkor történt, amikor Feró egy koncertre indult, és a két állat véletlenül kijutott a kertből. Éppen gyerekek rollereztek az utcán, ami miatt feljelentés született.

A *Tények* riportjában részletesen bemutatták, hogy a kutyák először csak körbeszaglászták a gyerekeket, ugattak és ugráltak, majd visszatértek az udvarra. A helyszínen ekkor kiabálás kezdődött, amit a zenész a stúdióból hallott meg, így azonnal odament, hogy tisztázza a helyzetet.


Feró nyilatkozata szerint elismerte a szabálysértést, és az esetért vállalta a felelősséget. Azonban panaszkodott arra, hogy a bulvárújságok drámai képet festettek a történetről. “Úgy állították be, mintha vérebeket tartanék az utcában” – mondta a zenész, kiemelve, hogy a helyzet valójában nem volt ennyire fenyegető.

A bírság ellenére Nagy Feró továbbra is úgy véli, hogy az ügyet felnagyították a média egyes szereplői.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top