Politika

Az RTL híradósai keményen odaszúrtak a Tények készítőinek a Magyar Péterrel foglalkozó anyag miatt

Az RTL híradósai az adás végén odaszúrtak a Tények készítőinek a Magyar Péter péniszével foglalkozó anyag miatt


Az elmúlt két napban óriásit ment a TV2 híradója: először készítettek egy minden elemében mérföldkőnek tűnő híradós szpotot arról, ahogyan Magyar Péter a péniszét igazgatja öltönynadrágjában a strasbourgi EP-vitás felszólalása előtt, majd ezt törölték a honlapjukról, kiszedték belőle azt a részt, ahol „sokat látott szakértőként” hivatkoznak pénisztémában a megafonos Deák Dánielre, és visszatették egy új url-en az öncenzúrázott anyagot, de nem sokkal ezt a verziót is törölték. Aztán visszakerült a honlapra az eredeti változat, de reméljük, ezzel még nincs vége a sagának.


Ezt a bakiparádét már a rivális RTL-nél sem bírták szó nélkül hagyni, a péntek esti adás végén így köszönt el a nézőktől Szellő István és Erős Antónia.

SZI: (látványosan igazgatja a nyakkendőjét)

EA: Te mit igazgatod a nyakkendődet?

SZI: Ja, ezt majd csak neked elmondom.

EA: Hát én sokat látott híradósként megígérhetem, hogy ebből nem lesz híradós tudósítás.

SZI: Remélem is! Híradó viszont lesz késő este Major Eszterrel, a viszontlátásra!


A TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei egyébként néhány évente megkapják az „Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat” az Országgyűlés alelnökétől.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top