Politika

Bravó! – Szellő István élő egyenes adásban olyat alázott a TV2 propagandájára, hogy öröm nézni

Az RTL-nél most is megmutatták, hogy az alpári, gusztustalan, szint alatti stílusra, lehet nyílt, egyenes, inteligens és gerinces kiállással reagálni,. Legutóbb a Tények egy Magyar Pétert zsebzsötemezéssel vádoló riportjára reagáltak az RTL hírműsorában, frappáns, elegáns és humoros lezárással.


Úgy tűnik nincs határa a gátlástalankodásnak. A TV2 olyan riportanyagot készített Magyar Péterről amelyekre nincsenek igazán szavak. Ahelyett, hogy megpróbálnánk leírni, inkább mutatjuk:

 


@snickers0reo Gönczi Gábor,egy valamire való újságíró,ezt soha nem tenné! #propaganda #tv2 ##hírek #magyarpolitika #szegyengyalazat #magyarpeter #fidesz #kdnp #szavazás ♬ Very Sad – Enchan



Erre reagált az RTL Híradó, megmutatva, hogyan is lehet mindezt elegánsan és ízlésesen lereagálni.

A műsor végén Szellő István műsorvezető látványosan a nyakkendőjét igazította, majd tréfásan megjegyezte, hogy „ebből nem lesz híradós anyag”.


Ezzel utalva arra, hogy az RTL Híradó nem fog teret adni a hasonló vádaskodásoknak. Eközben a Tények eredeti riportját eltávolították, majd újravágott formában újra feltették az internetre, de azt is hamarosan törölték.

Magyar Péter a történtek mellett a Závecz legfrissebb közvélemény-kutatására is reagált. A felmérés szerint a Tisza párt népszerűsége 2%-kal nőtt, miközben a Fidesz támogatottsága 40% alá csökkent. Magyar Péter röviden így kommentálta az eredményeket: „F@sza.”


Egy későbbi bejegyzésében részletesebben kifejtette gondolatait, hangsúlyozva, hogy már „csak” 300 ezer szavazat választja el a két pártot a teljes népesség körében. „Lőtávolság. Ezért idegesek a skacok…” – tette hozzá.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top