Egyéb

Kiszel Tünde bevallotta mi a legmagasabb iskolai végzettsége!

Kiszel Tünde, a bulvármédia egyik legismertebb személyisége, nemrégiben az 1Kanapén című interjúsorozatban mesélt életútjáról, karrierjéről és családjáról. A ZSHOW Time YouTube-csatornán látható, több mint egy órás beszélgetés során számos érdekes történetet osztott meg, többek között a bulvármédiával való kapcsolatáról és az ott megélt konfliktusairól. Szóba került a híres Tutti Frutti című tévéműsor is, amelyben való szereplése révén erotikus munkát is vállalt – erről felvétel is elérhető a YouTube-on.


 

Az interjú során Tünde beszélt szüleiről és lányáról, Hunyadi Donatelláról is, akivel jelenleg együtt élnek, és aki énekesnői karrierre készül. Az egyik legérdekesebb pillanat mégis az volt, amikor Tünde felfedte eredeti szakmáját, és hogy mi vezetett ahhoz, hogy végül a showbiznisz világába kerüljön.

Mikor Osváth Zsolt, a műsorvezető megkérdezte, milyen végzettséggel rendelkezik, Tünde így válaszolt:„Gimnáziumi érettségi, és a Tanítóképző Főiskolára is jártam. Végül nem lettem tanítónő, mert a reflektorfény meg a színpad jobban vonzott, bár a mai napig nagyon szeretem a gyerekeket.”


 

Ez a vallomás sokakat meglepett, hiszen Kiszel Tündét főként médiaszereplései révén ismerik, és kevesen tudták, hogy egykor a tanítónői pályát is fontolgatta. Végül azonban a reflektorfényt választotta, és azóta is a magyar bulvárvilág egyik meghatározó alakja.

Ha ez nem lenne elég meglepő, a műsorban azt is elárulta, hogy egykor egy majmot is tartott háziállatként. „Volt egy makákómajmom, egy kismajom. Rövid ideig maradt nálam, aztán elajándékoztam. Nagyon aranyos és nagyon okos volt” – mesélte Tünde. A műsorvezető megjegyezte, hogy ma már nem legális Magyarországon majmokat háziállatként tartani.

Az interjú további érdekes részleteket is felfedett Kiszel Tünde életéről, amelyet teljes egészében a YouTube-on lehet megtekinteni.



Forrás: MSN / YT




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top