Egyéb

Veszekedés: Mikes Annánál tényleg elszakadt a cérna!

Mikes Anna és Krausz Gábor sok konfliktust élt át az Ázsia Expressz alatt. A nézeteltérések gyakran abból fakadtak, hogy Gábor könnyen felidegesítette magát, és ilyenkor egy időre visszavonult, mintha sztrájkolna. Anna ilyenkor türelmesen próbált pozitív példával és kedves szavakkal hatni rá, és általában sikerült is lecsillapítania őt, így Gábor újra képes volt a versenyre koncentrálni.


AZONBAN EDDIG TARTOTT A TÜRELEM:

A döntő napján azonban Anna már kevesebb türelmet mutatott, ami érthető volt a feszültséggel teli helyzetben. Érdekes módon ez a határozott hozzáállás gyorsabban segített Gábornak lenyugodni, mint korábban. Az azonban már egy másik történet, hogy a műsorban talán soha nem kellett még ennyit utólag sípolással kiszerkeszteni a beszólásait. Végül a döntőt nem Gáborék nyerték, hanem a Béres Anett és Sáfrány Emese páros, méghozzá szoros versenyben.

ITT AZ OMINÓZUS VIDEÓ:



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top