Egyéb

69 évig gyűjtötte a pénzt egy idős nyugdíjas..amikor odaadta az unokájának ENNYI pénzt számoltak meg…

Egy nap úgy döntött, mindig félretesz majd egy kis pénzt – aztán szép lassan elrepültek az évek. Kereken 70 esztendő. Amikor most az unokái kinyithatták a méretes üveget, nem csak pénzt találtak.


Szeptember végén egy Reddit felhasználó osztott meg egy képet egy hatalmas üvegedényről, amely szinte csordultig tele volt főleg ezüst- és bronzérmékkel. „A nagyapám 70 éve ebben az üvegedényben tartja az aprópénzét, és végre megengedi, hogy megszámoljam!” – írta a felhasználó a bejegyzésében. Nem kellett sokat várni, hogy a világ felfedezze a bejegyzést, tízezrek reagálta nagyon rövid idő alatt és önálló életre kelt. Nem csoda, mindenki azt akarta tudni, mennyi pénz jött össze 70 év alatt.


A férfi senkit nem hagyott kétségek közt, igaz, csak másnap jelentkezett, hogy mindenki információéhségét kiszolgálja. Elmondta, hogy először szigetelőszalaggal takarták le a befőttesüveget, majd egy takaróba csomagolták, aztán felpakolták egy kézikocsira. „A garázsban az oldalára fektettük a befőttesüveget, az alját egy alatta lévő tuskóval megemeltük, és megdöntöttük, hogy az érmék kicsússzanak belőle” – írta a férfi, aki azt is elárulta, összesen 69 kiló pénzről van szó.


Miután a befőttesüveg kiürült, az unokák nekiláttak, hogy kiválogassák a tartalmát. Ez pedig körülbelül egy hétig tartott. Nem csoda, hiszen 70 év alatt majdnem 70 kiló pénz gyűlt össze. Néhány nappal később az amerikai felhasználó újabb információkkal látta el nézőit. Több órás számolgatás után kiderült, hogy összesen mennyi pénz volt az üvegballonban: 2052,76 amerikai dollár, azaz 751 638,6 forintnyi összeg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top