Politika

Bayer bedurvult: Amikor kretén, barom állatok összevissza beszélnek, a miniszterelnök meg ott ül…+

Bayer Zsolt Bedurvult: Durva Szavakkal Illette Manfred Webert és a Miniszterelnököt Támadókat


Bayer Zsolt, a Bayer Show házigazdája, ismét szókimondó stílusával hívta fel magára a figyelmet. A legutóbbi adásában keményen kritizálta azokat, akik Orbán Viktor miniszterelnököt támadták az Európai Parlamentben. Különösen élesen reagált Manfred Weberre, az Európai Néppárt elnökére és frakcióvezetőjére, aki erős kritikát fogalmazott meg Magyarország kormányával és politikájával szemben.

Bayer műsorában nyíltan kifejtette véleményét a helyzetről, és nem fogta vissza magát a minősítésekben. „Amikor kretén, barom állatok összevissza beszélnek, a miniszterelnök meg ott ül…” – mondta, ezzel kifejezve felháborodását az Orbán Viktor elleni támadások kapcsán. Ezzel Bayer egyértelműen utalt arra, hogy szerinte ezek a támadások nem megalapozottak, és inkább a személyeskedés és a politikai érdekképviselet motiválja őket.



Manfred Webert sem kímélte a műsorvezető. Bayer Zsolt Harry Potter karakteréhez, Féregfarkhoz hasonlította az Európai Néppárt vezetőjét, amely metaforával valószínűleg Weber lojalitásával kapcsolatos kételyeit igyekezett kifejezni. Féregfark a történetben egy áruló karakter, aki egykoron közel állt a főszereplőkhöz, majd elárulta őket. Bayer ezen összehasonlítása egyértelműen azt sugallja, hogy Weber szerinte elfordult a korábbi szövetségesektől, különösen Orbán Viktortól és a magyar kormánytól.

Bayer műsorának ezen része azonnal nagy visszhangot váltott ki a médiában és a politikai közegben is, hiszen ismét bebizonyosodott, hogy a Bayer Show egyike azon fórumoknak, ahol a legkeményebb kormánypárti vélemények hangzanak el. Az, hogy Bayer ilyen erőteljes kifejezésekkel illeti az ellenfeleket, nem újkeletű, de a mostani megjegyzései különösen figyelemfelkeltőek.



Orbán Viktor és kormánya hosszú ideje célpontja az európai politikai vitáknak, különösen a jogállamiság és a demokratikus normák kapcsán. Ezek a viták gyakran heves érzelmeket váltanak ki mind Magyarországon, mind az Európai Unió színterén, és Bayer Zsolt kijelentései is ezt a polarizált légkört tükrözik.

A műsor további részeiben Bayer folytatta a kormány elleni támadások éles bírálatát, kiemelve, hogy szerinte ezek a támadások sokkal inkább politikai, mintsem valós problémákra reagálnak. Hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is Magyarország érdekeit védi, függetlenül attól, hogy milyen kritikák érik őt Európa részéről.



Bayer Zsolt műsorvezetői stílusa nem változott: nyílt, szókimondó, és gyakran provokatív. Az ilyen megjegyzések biztosítják, hogy a Bayer Show továbbra is az egyik legmegosztóbb, de legnézettebb politikai műsor marad Magyarországon.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top