Politika

Felrobbant Magyar Péter kommentszekciója – „Nem elképzelhetetlen, hogy a Fidesz küldte a nyakadra Evelint”

„Nem elképzelhetetlen, hogy a Fidesz küldte a nyakadra Evelint” – Felrobbant Magyar Péter kommentszekciója Vogel Evelin interjúja után


Az online térben zajló politikai viták és botrányok egyre inkább befolyásolják a közvéleményt, különösen, ha személyes drámák is színesítik az eseményeket. Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke nemrégiben vált a közösségi média viharos reakcióinak középpontjává, miután volt barátnője, Vogel Evelin súlyos vádakkal illette őt egy interjúban. Az ügy gyorsan terjedt, és Magyar Péter Facebook-oldala a politikai viták és személyes támadások gyújtópontjává vált.

A vádak és a visszavágás



Vogel Evelin az Indexen megjelent interjújában többek között azt állította, hogy Magyar Péter nemcsak személyesen, hanem politikai pályafutásában is gyáva és meggyőződés nélküli ember. A legkomolyabb vád azonban az volt, hogy Magyar többször erőszakosan viselkedett vele, és fenyegetően lépett fel. Evelin szerint Magyar egy olyan politikus, aki a biztosra játszott, nem volt sem valódi víziója, sem bátorsága ahhoz, hogy valódi változást érjen el.

Magyar Péter nem hagyta szó nélkül az interjút. A közösségi oldalán közzétett válaszában egy egészen más történetet tárt fel. Állítása szerint kapcsolatuk megromlott, de soha nem viselkedett erőszakosan. Magyar azt állítja, hogy Evelin hangfelvételeket készített a párton belüli megbeszélésekről, amelyeket később a Fidesznek adott el, miután őt és a pártot megzsarolta. Magyar kijelentette, hogy jogi lépéseket fog tenni a volt barátnője ellen.

A kommentszekció megőrül

A válasz után alig három óra alatt több mint 5000 komment érkezett Magyar Péter Facebook-oldalára, és ez a szám folyamatosan növekedett. A legtöbb hozzászóló kiállt Magyar mellett, elítélve Vogel Evelin tetteit. Egyesek úgy vélik, hogy Evelin szándékosan próbálja lejáratni az ellenzéki politikust, míg mások összeesküvés-elméleteket szőttek, miszerint a Fidesz állhat az egész ügy hátterében. „Nem elképzelhetetlen, hogy a Fidesz küldte a nyakadra Evelint” – írta egy kommentelő, utalva arra, hogy az ellenzéki politikusokat gyakran érik ilyen jellegű támadások.



A párhuzamok és a botrány ereje

Nem ez az első eset, hogy egy politikust ilyen személyes ügyekkel támadnak. Néhány kommentelő felidézte a tavaszi Varga Judit-interjút, amely hasonló visszhangot váltott ki. A politikai közegben sokszor előfordul, hogy a magánéleti problémák nyilvánosság elé kerülnek, és ezt a helyzetet az ellenfelek saját céljaikra használják fel.

Azonban nem minden hozzászólás állt Magyar Péter mellett. Voltak olyanok is, akik rámutattak arra, hogy Magyar korábban hasonló módon hagyta el feleségét és gyermekeit, és ez a botrány talán a múltbéli cselekedeteinek visszaütése lehet. „Ez az a helyzet – ha így igaz egyáltalán -, amikor a fagyi visszanyal!” – írta egy kommentelő, míg egy másik megjegyezte: „Ő ugyanezt tette a feleségével, a gyermekei anyjával! Ennél kevés aljasabb dolog létezik a világban.”



Mi lesz Magyar Péter sorsa?

Bár a botrány súlyos, sokan úgy gondolják, hogy Magyar Péter politikailag megerősödhet a vádak után. Több hozzászóló is kifejezte bizalmát abban, hogy a Tisza Párt elnöke ki fog jönni ebből a helyzetből, és az eset még akár erősítheti is a támogatottságát. „A Tisza Párt nem egy ember, hanem egy olyan közösség, akiknek elege lett a jelenlegi rendszerből és politikusokból! Kedves Péter, Te állsz az élen, és akik hisznek a rendszerváltásban, nem fognak megtorpanni egy ilyen, vagy hasonló hírre!” – fogalmazott egy támogató komment.

A történet kimenetele még bizonytalan, de egy biztos: Magyar Péter és Vogel Evelin személyes konfliktusa a politikai színtéren is visszhangot keltett, és egy újabb fejezetet nyitott a hazai politikai botrányok sorában.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top