Politika

Lépést sürget Kocsis Máté mert nagyon durva dolog jelent meg az interneten Orbán Viktorral kapcsolatban

Az Életellenes Uszítások Elleni Határozott Fellépés Szükségessége


A Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté, vasárnapi Facebook-bejegyzésében egyértelműen kifejezte, hogy határozott lépéseket kell tenni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen. Az eset, amely kiváltotta a politikai reakciót, egy liberális csoport által indított szavazás volt, amely arról szólt, hogy mikor történik meg a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor meg*gy*ilk*olá*sa.

Kocsis Máté felhívta a figyelmet arra, hogy a liberális média gyakran próbálja bagatellizálni az ilyen jellegű támadásokat, mintha csupán humoros vagy szellemes megnyilvánulásokról lenne szó. Azonban a frakcióvezető hangsúlyozta, hogy az időszak, amikor ilyen kijelentéseket egyszerűen viccnek lehetett tekinteni, már régen elmúlt. A közelmúltban történt politikai merényletek, például Robert Fico és Donald Trump ellen, nyomatékosítják az ilyen uszítások komolyan vételének szükségességét.



Kocsis Máté szerint ezek a támadások nem csupán politikai véleménykülönbségeket tükröznek, hanem mélyebb, rideg és elvakult gyűlöletet is, amelyet az elkövetők viccként próbálnak álcázni. A Fidesz frakcióvezetője külön kiemelte Orbán Viktor családi szerepét, hangsúlyozva, hogy ő nem csupán politikai figura, hanem ötgyerekes apa és hat unoka nagyapja is. – számolt be róla a Fidesz

A bejegyzés végén Kocsis Máté kifejezte, hogy elég volt a liberálisok uszításaiból, sunyiságaikból és agresszív gyűlölködésükből. Szerinte az ilyen jellegű retorikát nem lehet többé figyelmen kívül hagyni, és minden eszközt be kell vetni annak érdekében, hogy megakadályozzák az ilyen veszélyes megnyilvánulásokat.



Ez a nyilatkozat a politikai diskurzusban gyakran felmerülő kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell kezelni a gyűlöletbeszédet és az életellenes uszítást. Kocsis Máté álláspontja szerint, ezek a jelenségek nem csupán politikai diskurzus részei, hanem komoly társadalmi és biztonsági kockázatokkal járnak, amelyeket határozottan és azonnal kezelni kell.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top