Politika

Magyar Péter ismét felmosta Orbánékkal a padlót

Ma ismét összegyűlik az állampárt elitje Hernádi Zsolt adófizetői pénzből épült luxushoteljében Esztergomban, hogy a gazdasági összeomlás közepette újabb nagy ígéreteket tegyenek a magyar embereknek


– osztotta meg Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke Facebook-oldalán.

A kormányzati elitnek Nagy Márton, a gazdaságfejlesztési miniszter lesz a „Óz, a nagy varázsló” aki az elnök szerint eddig kudarcot vallott ötleteivel.


Magyar Péter posztjában élesen kritizálta a kormány eddigi gazdaságpolitikáját, melyet „töketlennek” és „impotensnek” nevezett. Kifogásolta, hogy a magyar gazdaság stagnál, az ipar zuhan, a költségvetési hiány elszállt, és az uniós pénzek sem érkeznek.

Az ígéretek ellenére a magyar minimálbér már a román szint alá csökkent, és a kormány egyetlen bérlakást sem épített az elmúlt években.


Az elnök kemény szavakkal illette a kormányt, amely szerinte „összeszerelő üzemmé silányította” az országot és kínai hiteleken tartja életben a költségvetést.

Magyar úgy véli, a megoldás az lenne, ha a kormány végre szembenézne az ipari méretű korrupcióval, és csatlakozna az Európai Ügyészséghez. Szerinte a magyar családi vállalkozásoknak és kis- és középvállalkozásoknak kellene elsőbbséget élvezniük a kínai akkumulátorgyárakkal szemben.

Az a kormány fog most földi paradicsomot, száguldó gazdaságot, szárnyaló béreket, bérlakások ezreit ígérni, amelynek az utóbbi években sikerült elérnie, hogy még a román minimálbér is meghaladja a magyart és nem épített egyetlen lakást sem, cserébe egy összeszerelő üzemmé silányította a hazánkat és kínai hiteleken tartja lélegeztetőgépen a magyar költségvetést. Ígérgetni a legszegényebb ember és a legdilettánsabb hatalom is tud.


Pedig a megoldás itt hever előttünk. Le kellene számolni az ipari mértékű korrupcióval, aminek eredményeként 3-5 ezer milliárd forint tűnik el a magyar költségvetésből évente, csatlakozni kellene az Európai Ügyészséghez, haza kellene hozni Brüsszelből a magyar embereket megillető 8 ezer milliárd forint uniós forrást és a kínai akkumulátorgyárak helyett a magyar családi vállalkozásokat, KKV-kat kellene támogatni.
A miniszterelnöknek nem a vejétől kellene 650 milliárd forintért felesleges irodaházakat vennie és reptérre meg Vodafone-ra szórni ezer milliárdokat, hanem a magyar egészségügy és az oktatás megújítására kellene költeni és ezzel egy egészséges, tudásalapú Magyarországot kialakítani.

Nem kell propagandát gyártani, nem kell kukkolni, egyszerűen csak dolgozni kellett volna az utóbbi években és akkor nem nálunk lenne a legmagasabb az ÁFA, a legalacsonyabb fogyasztás, valamint egy morális, gazdasági, megélhetési és politikai válság.

Magyar Péter szerint a miniszterelnöknek nem a veje üzleti érdekeltségeit kellene támogatnia milliárdokkal, hanem a magyar egészségügy és oktatás fejlesztésére kellene koncentrálnia, hogy egy egészséges, tudásalapú társadalmat építsen.

Az elnök arra figyelmeztetett, hogy az emberek már nem hisznek a mesékben:


a kormány nem tudja egyszerűen fehérnek festeni a feketét.

Vajon a kormány újabb ígéretei tényleg elhozzák a várt gazdasági fordulatot, vagy csak újabb üres szavak hangzanak el a luxusfalak között? Már nem hiszünk nekik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top