Politika

Menczer Tamás közzétett egy videót Magyar Péterről de nem értjük mi van rajta….

Menczer Tamás közzétette a „Fideszes Ragyogást” – De mi történik Magyar Péterrel a videóban?


Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, nemrég közzétett egy videót, amelyben Magyar Péter szerepel. A klip, bár mindössze 13 másodperc hosszúságú, nagy érdeklődést váltott ki. Az interneten megindult találgatások ellenére sokak számára továbbra is rejtély maradt, hogy mit akart kifejezni ezzel a furcsa, rövid felvétellel. A videót többen a kultikus horrorfilm, *A ragyogás* (“The Shining”) fideszes változatának nevezték, utalva annak ikonikus jelenetére, amelyben Jack Nicholson híresen a falat áttörve köszön be a világra.

(videó a cikk alján)

Korábban:


Orbán Viktornak igaza lett: Nem is akármiben és nem is akárki dicsérte meg!

Orbán Viktor miniszterelnök ismét a középpontba került, és nem is akármilyen elismerés miatt. Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, többször is dicsérte meg a kormányfőt, mégpedig azért, mert Orbán egy korábbi kijelentése beigazolódott. Menczer napirend előtti felszólalásában hangsúlyozta, hogy Orbán Viktornak igaza lett a katonai konfliktus eszkalációjának előrejelzésében, amit még júliusban tett.



Orbán kijelentése szerint “a katonai konfliktus intenzitása a közeljövőben radikálisan eszkalálódik,” és ez valóban így történt. Menczer nem hagyta ki az alkalmat, hogy ezt a tényt ismételten hangsúlyozza az Országgyűlés plenáris ülésén. Az elismerést nemcsak a parlamentben mondta el, hanem gyorsan megosztotta a közösségi médiában is. Kedden este fél nyolckor a Facebookra is kiposztolta a dicséretet, amit a Magyar Távirati Iroda (MTI) is beszámolt este tízkor. A kormányközeli Mandiner is felkapta a hírt, még aznap este tizenegykor egy sejtelmes címmel: “Nem akármiben adtak igazat Orbán Viktornak (Videó)”.

A Fidesz kommunikációs gépezete szerdán sem hagyta, hogy feledésbe merüljön a miniszterelnök elismerése. Menczer közleményét szerdán is újra kiadták, amelyben hangsúlyozták Orbán Viktornak a békemissziója alatt tett találkozásait. A miniszterelnök ugyanis tárgyalt az ukrán, orosz, kínai és török elnökkel, valamint Donald Trumppal is. Bár mindez még júliusban történt, Menczer szerint ezeket a találkozókat nem lehet elégszer emlegetni, hiszen jelentős hatással voltak a béketárgyalások alakulására.

A kommunikációs igazgató nem hagyta annyiban: szerdáig legalább ötször hangsúlyozta, hogy Orbánnak igaza lett. A Fidesznek tehát fontos volt, hogy ne felejtsük el, ki volt az, aki előre látta a konfliktus kimenetelét, és Orbán Viktor neve ismételten a középpontban maradjon.



Az események alakulása azt mutatja, hogy a Fidesz kommunikációs csapata ügyesen kihasználja az alkalmat arra, hogy a miniszterelnököt újabb dicsérő szavakkal övezze, és Orbán előrelátó kijelentéseit folyamatosan az érdeklődés középpontjában tartsa.

És az említett Menczer Videó:




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top