Politika

Mindenki láthatta Orbán rémületét – lehullott a kormányfő álarca!

Nagy őrjöngés lehet most a Karmelitában!


Leleplezte magát Orbán Viktor. A miniszterelnök a magyar EU-elnökség programját ismertető sajtótájékoztatót tartott Brüsszelben, de alig kezdett el beszélni, egy fiatalember – mint később kiderült, Gyekiczki Márton, a DK érdi önkormányzati képviselője – azt kiabálta Orbánnak többször is: „Mennyiért árulta el a hazát, miniszterelnök úr?” Orbán biztonsági emberei gyorsan leteperték a fiatal ellenzéki politikust, de ez már nem segített: ugyanis

a felvételeken jól látszik, hogy Orbán rémülten összerándul! Nézzék meg a fotót!


Egy pillanat alatt kiderült, hogy a magyar miniszterelnök egyáltalán nem utcai harcos, ahogy azt ő előszeretettel állítja magáról. Inkább egy rettegő despotának látszik, aki csak akkor nyugodott meg, amikor azt látta, hogy az emberei földre viszik a kiabáló demonstrálót. Amikor Gyekiczkit kikísérték a a teremből, még mindig azt kiabálta, hogy Orbán eladta a hazát Vlagyimir Putyin orosz és Hszi Csin-ping kínai elnöknek. Molnár Csaba EP-képviselő nem sokkal később arról posztolt, hogy nem az EP biztonsági személyzete, hanem Orbán emberei teperték le a bekiabáló politikust. „Az EP-ben senkit visznek le a földre amiatt, hogy közbekiabál, akkor sem, ha ezzel megzavar egy sajtótájékoztatót” – írta Molnár Csaba, aki szerint

Orbán emberei átadták az ellenzéki aktivistát az EP biztonsági embereinek, akik azonnal el is engedték őt. Az esetről készült Telex videót itt lehet megnézni:



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top