Egyéb

Oláh Ibolya mindenkit kiosztott a Sztárban sztár All starsban – videó

Oláh Ibolya váratlan búcsúja: őszinte beszéd és kritika a Sztárban Sztár All stars színpadán


Oláh Ibolya távozása a Sztárban Sztár All stars műsorából nem a szokványos módon történt. Az énekesnő a műsor elődöntőjében esett ki, de míg sok versenyző a kiesés pillanatában csalódottságot érez, Ibolya teljesen másképp reagált: megkönnyebbült, sőt, kimondottan örült a távozásának. Az élő adásban azonban nem csak a köszönetet mondta el, hanem kemény kritikát is megfogalmazott a műsor és a zsűri irányába.


A versenyzők között egyre nagyobb volt a tét, hiszen már csak hatan maradtak versenyben az elődöntőben. Oláh Ibolya Bonnie Tylert alakította első produkciójában, ám a zsűri nem volt lenyűgözve. Stohl András egyenesen kijelentette, hogy nem volt elégedett az énekesnő előadásával. Szerinte hiányzott az a dinamika és energia, ami a produkciót igazán erőteljessé tette volna.

 




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top