Politika

Itt vannak a részletek, magyar Péter megmozgatja a Tiszásokat – „Legyetek tökösek..”

„Legyetek tökösek, skacok!” – Október 23-i rendezvényt hirdetett Magyar Péter


Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, a közelgő október 23-ai megemlékezés alkalmából különleges felhívást tett közzé Facebook-oldalán. A rendezvény célja, hogy az 1956-os forradalom hősei előtt tisztelegjenek, és hangsúlyozzák Magyarország függetlenségét és szuverenitását.

A felhívás egy ironikus, mégis provokatív hangnemet ütött meg, melyben Magyar Péter azzal a kérdéssel fordult a kormányhoz: „Vajon miért nem mer/akar a Fidesz október 23-i megemlékezést tartani Budapesten? Miért nem mer az 1956-os hőseink emlékéről beszélni?” Ezzel arra utalt, hogy a kormánypártnak nincs megfelelő helyszíne vagy szónoka a megemlékezésekre, sőt még azt is javasolta, hogy nevezzék vissza a Széll Kálmán teret Moszkva térre, és hívják meg Orbán Balázst szónoknak.


A Tisza Párt célja az idei megemlékezéssel az, hogy tisztelettel adózzanak a szabadságharcosok előtt, és felhívják a figyelmet Magyarország függetlenségére, amely a párt szerint veszélybe került az utóbbi évek politikai eseményei miatt. A párt vezetése úgy véli, hogy a rendezvény nem csupán egy emlékezés lesz, hanem egy erős politikai üzenetet is hordoz, amely arra ösztönzi az embereket, hogy kiálljanak az ország valódi szuverenitása mellett.

A megemlékezésre október 23-án 15 órakor kerül sor a Bem József-szobornál, ahonnan az egybegyűltek közösen vonulnak át a Széna térre. A program a Széna téren 16:30-kor folytatódik, ahol további beszédek és programok várják az érdeklődőket. Magyar Péter és a Tisza Párt mindenkit szeretettel vár, hogy együtt tisztelegjenek az 1956-os forradalom hősei előtt, és kifejezzék elkötelezettségüket a független Magyarország mellett.


Az esemény különösen érdekes lehet azok számára, akik úgy érzik, hogy az 1956-os forradalom eszméi még mindig aktuálisak, és fontos, hogy emlékeztessék a jelenlegi politikai vezetést arra, hogy a szabadság és a függetlenség kivívása nem egyszeri történelmi esemény, hanem folyamatos küzdelem.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top