Politika

Magyar Péter gyilkos kérdést szegezett Orbánéknak – Újabb szög a Fidesz koporsójában?

A Tisza Párt elnöke, Magyar Péter, egy figyelemfelkeltő és provokatív kérdést tett fel a közösségi oldalán a Fidesz vezetésének.


Magyar Péter azt firtatta, hogy miért nem tart a Fidesz nagyobb szabású megemlékezést az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére október 23-án.

 


Magyar Péter kérdése rávílágít arra, hogy vagy meg van rettenve a Fidesz vezetése attól, hogy nyílvánosan nagyobb szabású ünnepséget szervezzen, vagy a kormánypártnak már elfogyott az ereje az utcai erődemonstrációtól. Mindenesetre úgy néz ki, hogy a Tisza megerősődésével a Fidesz látványosan elkezdte mutatni a politikai összeomlás jeleit és látható, hogy már nem képesek kezelni azt a politikai válságot, amelyet Magyarék feltűnése okozott.

Magyar is utalt a posztjában arra, hogy a kormánypárt vagy fél attól, hogy ilyen eseményt szervezzen, vagy már egyszerűen kifogyott az energiából egy ilyen méretű utcai demonstrációhoz.


Sokan úgy vélik, hogy a Fidesz politikai összeomlás jeleit mutatja, és képtelen kezelni a Magyar Péterék által okozott politikai válságot. A Fidesz egykori utcai erődemonstrációi és nagyobb szabású megemlékezései mára elmaradtak, ami arra enged következtetni, hogy a kormánypárt belső ereje is megcsappant.

Magyar Péter posztjában tovább feszítette a húrt, amikor azt írta:

„Legyetek tökösek skacok és nevezzétek vissza a Széll Kálmán teret Moszkva térre, és hívjátok meg Orbán Balázst!”

Ez az ironikus megjegyzés felidézi a Fidesz korábbi politikai retorikáját és utal a jelenlegi kormány szimbolikus lépéseire. A poszt egyértelműen rámutat arra, hogy a Tisza Párt kész felvenni a kesztyűt a Fidesz politikájával szemben, és kiállni egy valódi politikai erődemonstráció mellett.


A Tisza Párt október 23-án saját megemlékezést szervez, melyre mindenkit szeretettel várnak. A párt célja, hogy méltó módon tisztelegjenek az 1956-os szabadságharcosok előtt, és kiálljanak Magyarország valódi függetlensége és szuverenitása mellett.

A rendezvény 15:00 órakor kezdődik a Bem József téren, majd a résztvevők közösen vonulnak át a Széna térre, ahol 16:30-tól folytatódik a megemlékezés.

Magyar Péter mindenkit arra buzdít, hogy minél több barátot és ismerőst hozzon magával, hogy együtt emlékezhessenek meg a forradalom hőseiről, és ezzel is erősítsék a Tisza Párt politikai üzenetét.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top