Egyéb

Ez a NAGYON FIATAL lány Lagzi Lajcsi ÚJ Szerelme!

A híres trombitás, Lagzi Lajcsi a keddi Tények Plusz műsorban osztotta meg jelenlegi életének részleteit. A börtönbüntetése után már jobban érzi magát, és elárulta, hogy újra rátalált a szerelem.


Lagzi Lajcsi jelenleg Boldogasszony pusztai otthonában tölti házi őrizetét, miután jogerősen három és fél év szabadságvesztésre ítélték. A zenész a TV2-nek adott interjújában elmondta, hogy jobban érzi magát, mióta szabadult, és új párkapcsolatáról is beszélt.

A baráti kör jelentősen megfogyatkozott körülötte Bár Lajcsi csak meghatározott időpontokban hagyhatja el az otthonát, a legtöbb időt mégis birtokán tölti. Mint mondta, szabadon fogadhat látogatókat, de a régi barátok eltűntek.


„Korábban a névnapom alkalmából akár 80-120 üzenetet is kaptam, idén viszont csak hármat. De ez rendben van így” – mondta. Hozzátette, hogy nem mindenki fordult el tőle: egy közelálló zenész kollégája felajánlotta segítségét, és gyerekei is vele élnek otthon. Cáfolta azokat a pletykákat, miszerint kibékült volna volt feleségével, viszont megosztotta, hogy új boldogságot talált egy másik nő oldalán:

„A gyerekeimen kívül egy hölggyel is nagyon szép és mély lelki kapcsolatban vagyok, ami nyilvánvalóan testi vonzattal is jár. Bár én nem tudok kimozdulni, ő meglátogat engem. Ez egy különleges kapcsolat, ami nem most kezdődött, hanem már korábban is jelen volt az életemben” – mondta.


A titokzatos nő, aki mellett kitart, Lajcsi jogi csatározásai alatt jelent meg az életében.

„Ő a legszebb és legjobb” – árulta el, hozzátéve, hogy a hölgy sokkal fiatalabb nála.
„Fiatalabb persze, különben a nagymamámmal akarnék járni?” – tette hozzá ironikusan. Gyermekei azonban vegyes érzelmekkel viszonyulnak apjuk új kapcsolatához.
„A gyerekek összetartanak, de elismerik, hogy apának is joga van a boldogsághoz. Mindenkinek megvan a saját véleménye, én csak annyit kértem, hogy adják meg az esélyt a hölgynek.”

 

Barátai elárulták őt Lajcsi azt is elmondta, hogy sokan nemcsak eltávolodtak tőle a nehéz időkben, de egyesek vissza is éltek a helyzettel.


„Csalódnom kellett olyan emberekben is, akik nagyon közel álltak hozzám, munkatársakban, akiktől nem ezt vártam. Bár pénzt nem vettek el, amit tudtak, azt eltulajdonították, és abból pénzt csináltak” – mesélte szomorúan.

Ennek ellenére a zenélésről nem mondott le, és nagy visszatérésre készül, még házi őrizete alatt is.

VIA Bors/TV2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top