Egyéb

Meglepetés: Lagzi Lajcsi a Dancing with the Stars-ban táncolhat

Galambos Lajcsi ügye újabb fordulatot vett, hiszen a zenész, aki jelenleg reintegrációs őrizetben van, lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a TV2 népszerű műsorában, a *Dancing with the Stars*-ban. Táncpartnere Südi Iringó lehet, feltéve, hogy megkapja a szükséges hatósági engedélyeket.


A műsorban való szerepléshez Lajcsi külön engedélyt kapna arra, hogy elhagyja otthonát, bár a büntetés-végrehajtás szigorú ellenőrzése alatt maradna. A lábán lévő nyomkövetőt a műsor alatt sem távolíthatják el, de egy hosszú nadrág segítségével diszkréten eltakarható lesz.


Több hírlap értesülései szerint Lajcsi már jelezte részvételi szándékát. Südi Iringó nem kívánta megerősíteni, de nem is cáfolta, hogy ő lesz a zenész partnere. Lajcsi jelenleg három hónapja otthon lábadozik, állapota folyamatosan javul, így ha valóban részt vesz a műsorban, az arra utalhat, hogy egészsége visszatért a megfelelő szintre. Ez a visszatérés nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem jogi szempontból is fontos lehet a számára.

Forrás: MSN / Szupjó




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top