Politika

Orbán Ráhel butikszállodájában szállt meg a Dallas sztárja

Patrick Duffy másodjára is Magyarországon – A Lepattanó forgatásának kulisszái


Tavaly Budapest és Vác városában forgatták a “Lepattanó” című vígjátékot, melynek egyik főszereplője nem más, mint Patrick Duffy, a Dallas című ikonikus sorozat egykori sztárja. A film egy könnyed, szórakoztató történet, amely nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi közönség figyelmét is felkeltette.

A forgatás ideje alatt Duffy nemcsak a színészi teendőkre koncentrált, hanem időt szakított arra is, hogy felfedezze Budapest kulturális látnivalóit. Egyik kiemelkedő állomása a Terror Háza Múzeum volt, ahol a színész betekintést nyert Magyarország történelmének egy sötét időszakába. Ezen kívül a főváros egyéb nevezetességeit is megcsodálta, így maradandó élményekkel távozott.


A “Lepattanó” című film magyar premierje a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztiválon volt, amelyre Duffy is ellátogatott a film stábjával együtt. A fesztivál egyik kiemelt eseménye volt, amikor a közönség személyesen is találkozhatott a híres amerikai színésszel. Noha a premier Miskolcon zajlott, Duffy Budapesten szállt meg, méghozzá a Verno House nevű elegáns szállodában.

Orbán Ráhel, a BDPST Group kreatív igazgatója, Instagram-sztorijában osztott meg egy videót arról, hogy Patrick Duffy néhány kedves sort írt a Verno House vendégkönyvébe. Nem ez volt az első alkalom, hogy Duffy a BDPST Grouphoz tartozó szállodát választotta; augusztusban már egyszer megszállt itt, ami bizonyítja, hogy a szálloda különleges helyet foglal el a színész szívében.

A Verno House szállodát 2022-ben nyitották meg, és azóta nagy népszerűségre tett szert. Az Audi-Dining Guide rangsorában a szálloda a hetedik helyet szerezte meg az ötcsillagos kategóriában, ami a budapesti vendéglátóhelyek közül is kiemeli. A belváros szívében található luxushotel a posztjában is hangsúlyozta, hogy örömükre szolgált, hogy Patrick Duffy másodjára is őket választotta.


Patrick Duffy látogatása és a “Lepattanó” forgatása egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország ismét felkerüljön a nemzetközi filmes térképre, miközben a hazai közönség is izgatottan várja a vígjáték további sikereit.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top