Egyéb

Nagy Feró az aranytorkú csoda –Ezt tudja 19.3 millióért a nemzet csótánya…

Nagy Feró és a Kossuth-díj: “Nem Leszek a Játékszered” Újragondolása


Nagy Feró, akit gyakran a “nemzet csótányaként” emlegetnek, újra a reflektorfénybe került, amikor előadta a Nem Leszek a Játékszered című legendás slágert. Az eredetileg Kovács Kati által híressé tett dal a Beatrice együttes feldolgozásában kapott új életet, Nagy Feró különleges, lendületes stílusával pedig friss dinamizmust adott a klasszikusnak. A közönség és a kritikusok megosztva fogadták a produkciót: míg sokan örömmel fogadták Feró egyedi előadásmódját, voltak, akik úgy vélték, az eredeti hangulatot jobban megőrizhette volna a feldolgozás.

Egy kritikus például így nyilatkozott: “Ferót ki kell venni a produkcióból, más szöveg és más énekes kell!” – utalva arra, hogy az előadás esetleg eltávolodott a dal eredeti hangulatától. Mindazonáltal, Nagy Feró továbbra is hű maradt saját, energikus stílusához, amelyet rajongói évtizedek óta nagyra értékelnek.


 

A Kossuth-díj és az örökség gondolata

Nagy Feró nem csak zenei pályafutásával hívta fel magára a figyelmet, hanem a nemrégiben kapott Kossuth-díjával is, amelyhez jelentős, 19,3 millió forintos pénzjutalom társult. Az énekes úgy döntött, hogy ezt az összeget unokái jövőjének biztosítására fordítja, babakötvények formájában. Ez a lépés is bizonyítja, hogy Feró nemcsak a színpadon, hanem a családi életben is felelősségteljes és előrelátó szerepet tölt be.


 

@dunahivatalos Egy régi csibész a színpadon! Nagy Feró is köszöntötte Adamis Annát🤩🎙️ #dunatv #petofizeneidij #adamisanna #eletmudij #nagyfero ♬ eredeti hang – Duna Televízió


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top