Egyéb

Nyugdíjasok kedvenc műsorában lesz PSG Ogli műsorvezető a Tv2-n!

A Sztárban Sztár All Stars színpadán újra izzott a levegő, amikor a Kőgazdag Fiatalok szereplői összeszólalkoztak PSG Ogli új dalának előadása után. A műsorvezető, Tilla is nehezen tudott megszólalni a lendületes társaság közepette, de láthatóan élvezte a helyzetet. Sőt, viccelődve megjegyezte, hogy szívesen látná PSG Oglit műsorvezető társaként, még akkor is, ha néha nehéz követni az olykor hadaró TikTok-sztárt. Talán Ogli új kihívásként a műsorvezetésbe is belevág!



 

PSG Ogli már azzal is meglepte rajongóit, hogy a Dancing with the Stars 5. évadában Szőke Zsuzsi táncpartnereként lép parkettre, de úgy tűnik, ez még csak a kezdet. A Kőgazdag Fiatalok sztárja ugyanis most az éneklésbe is belekóstolt, és debütáló dala, *Csak a szoki* már el is hangzott a Sztárban Sztár színpadán, ahol a műsor többi sztárjával együtt adta elő.

 



A fellépés nem mentesült a konfliktusoktól, a szereplők között vita alakult ki arról, kinek van jobb hangja, különösen, mivel Aurél is zenei karrierre vágyik. Ogli energikus, olykor ordibálós stílusa is sokakat bosszant, de Tilla úgy tűnik, nem bánja, sőt jól szórakozik rajta.
Olivérrel akarok műsort vezetni, ez nagyon kemény – jelentette ki nevetve.

Forrás: MSN / TV2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top