Politika

Előkerült Novák Katalin: – a világ egyik leggazdagabb emberével fotózták le

Novák Katalin Elon Muskkal és Giorgia Melonival fotózkodott: új civil szervezet támogatása a cél


Novák Katalin, Magyarország volt köztársasági elnöke, nemrégiben közös fotót tett közzé Elon Muskkal, a világ leggazdagabb emberével, valamint Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel. A fotó az Atlantic Council New York-i díjátadóján készült, ahol Meloni megkapta a Global Citizens-díjat, melyet saját kérésére Elon Musk adott át neki. Novák az eseményen való részvételéről saját közösségi oldalán számolt be, ahol a képet is megosztotta, hozzátéve: „Csak a gyerekek menthetik meg a világot.”



Az esemény mögött azonban komolyabb szándékok húzódnak meg. A Mandiner értesülései szerint Novák nemcsak a gálán jelent meg, hanem tárgyalásokat is folytatott Muskkal és Melonival. A találkozó célja az volt, hogy Novák meggyőzze a techmogult, hogy támogassa frissen létrehozott civil szervezetét, az X-Y Worldwide-ot. Az X-Y Worldwide célja, hogy megállítsa a globális születésszám csökkenését, és Novák vezérigazgatóként tért vissza ezzel a kezdeményezéssel a közéletbe.

A februárban a kegyelmi botrány következtében lemondott államfő nem először igyekszik nagy horderejű támogatást szerezni új projektjeihez. Hasonló utazást tett nemrégiben Dél-Koreába is, ahol szintén saját forrásból finanszírozta útját, hasonlóan a mostani New York-i látogatásához.



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top