Politika

Magyar Péter: Magyarország nem egyenlő a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerével és Orbán Viktorral

Magyar Péter a Visegrádi Négyek Jövőjéről és Európa Kihívásairól


Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, a közelmúltban részt vett az Új Szlovénia Kereszténydemokrata Párt kongresszusán, ahol kifejtette véleményét Magyarország, Szlovénia és Európa jövőjéről. A rendezvény célja, hogy középpontba állítsa a három ország közötti együttműködést, valamint a legfontosabb politikai kihívásokat, amelyek előtt állnak.



Magyar Péter beszédében hangsúlyozta, hogy örömmel tapasztalja, hogy egyre több európai országban felismerik: Magyarország nem azonos a “Nemzeti Együttbűnözés Rendszerével” és Orbán Viktorral. Ez a kijelentés aláhúzza azt a törekvést, hogy Magyarország független, demokratikus országként kerüljön a nemzetközi színtér középpontjába.

A kongresszus során Magyar Péter és más vezető politikai személyiségek, köztük Sven Simon német képviselő és Matej Tonin, az Új Szlovénia elnöke, egyetértettek abban, hogy sürgető változásokra van szükség Szlovéniában, Magyarországon és Németországban is. Ezen országok vezetői közösen fogalmazták meg céljaikat: egy erős, szuverén, egymást tisztelő tagállamokra épülő Európa megteremtését, az uniós határok védelmét és az európai versenyképesség növelését.

A Tisza Párt célja, hogy újraéleszthesse a Visegrádi Négyek szövetségét, amely a közép-európai országok együttműködésére épít. Magyar Péter kiemelte, hogy a történelmi hagyományok figyelembevételével fontos lépéseket kell tenni a közép-európai országok közötti szolidaritás és összefogás erősítése érdekében.



Beszédének végén Magyar Péter egy erőteljes üzenetet fogalmazott meg: “A haza minden előtt.” Ezzel a mondattal a nemzeti identitás és a hazáért való felelősség hangsúlyozására törekedett, amely a Tisza Párt alapelvei közé tartozik.

Az esemény jelentős lépés a közép-európai politikai együttműködés újraformálásában, és egy új irányt jelöl a regionális politikai diskurzusban. A Tisza Párt vezetésével a jövőbeli együttműködések és közös kezdeményezések ígéretes lehetőségeket kínálnak a térség számára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top