Politika

Orbán Viktor bukásra készül? Magyar Péter szerint a vég közelít!

Magyar Péter éles kritikával illette Orbán Viktort – a Tisza Párt elnökének viharos Facebook posztja



Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, nemrégiben egy kemény hangvételű Facebook bejegyzésben fogalmazott meg súlyos kritikákat Orbán Viktor kormányzásával kapcsolatban. A posztban Magyar Orbánt a Titanic kapitányához hasonlította, aki a jéghegy felé vezette a hajót, majd a süllyedés közben azzal próbálja nyugtatni az utasokat, hogy immár tényleg az ő érdekeiket képviseli.

A Tisza Párt elnöke szerint Orbán Viktor tizennégy éves kormányzása során Magyarországot Európa egyik legszegényebb és legkorruptabb országává tette. A bejegyzés rámutatott a Fidesz népszerűségének csökkenésére, és a Karmelita Palotában uralkodó “pánik üzemmódra”, mely szerinte annak a jele, hogy a kormány mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmet a valós problémákról.



Magyar Péter több súlyos vádat fogalmazott meg Orbán Viktor kormányával szemben. Kiemelte, hogy több ezer embercsempészt engedtek ki a börtönökből, valamint migránstáborokat építenek és több mint százezer ázsiai gazdasági migránst telepítettek Magyarország vidéki területeire. Eközben – állítása szerint – a kormány hazugságokat terjeszt a Tisza Pártról, azt állítva, hogy az illegális migráció támogatója lenne.

A Tisza Párt elnöke különösen élesen bírálta a kormány gazdaságpolitikáját. Magyar Péter szerint az Orbán-kormány az ázsiai és globális multinacionális cégeket támogatta a magyar kis- és középvállalkozások kárára, több milliárd forint közpénzt költve az akkumulátor és elektromos autó beruházásokra. Ezen projektek azonban Magyar szerint nemhogy hozzájárulnának a magyar gazdaság fejlődéséhez, de inkább hátráltatják azt.



A poszt végén Magyar Péter hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor családtagjai és közeli barátai hatalmas vagyonra tettek szert az elmúlt években, miközben több millió magyar, köztük százezer gyermek él a létminimum alatt. A bejegyzés arra is kitért, hogy az ország demográfiai és szociális válságba sodródott, és a miniszterelnök most újabb ígéretekkel próbálja elterelni a figyelmet a valós problémákról.

Magyar Péter befejezésül azt üzente a miniszterelnöknek, hogy a “hazudozások ideje lejárt”. A poszt széles körben megosztásra került, és jelentős visszhangot váltott ki a közösségi médiában, ismételten rávilágítva a magyar politikai élet jelenlegi feszült helyzetére.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top