Politika

Találkára hívja Menczer Tamás Magyar Pétert – szürreális részletek

Menczer Tamás üzenete: “Hozzám képest Lázár János a megtestesült irgalom”



Frenetikus formában van ma a Fidesz kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás, aki már a második videóját osztotta meg egy stand-up előadásból, ahol kiválóan brillírozott. A legújabb videója különösen figyelemre méltó, még ha kicsit szomorú is, hogy nem derül ki belőle, hogyan jutott el ahhoz a részhez, amelyben Magyar Pétert hívja találkára.

A kis filmetűd in medias res, vagyis a közepén kezdődik, a következő szavakkal: „Hadd mondjam el Önöknek, hogy én nagyon várom már, hogy tudjak találkozni vele. Még jó sorom nem hozta úgy, hogy összefussunk.” Menczer gyorsan felidézi, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, egyszer már majdnem összefutott Lázár Jánossal, amikor a közlekedési miniszter más megoldást javasolt a vonatozás helyett, így a randi végül elmaradt.

Menczer megjegyzi, hogy „Lázár János egy kemény csávó, ez igaz.” Ezt a kijelentést alátámasztja, hogy nemrégiben Lázár olyan keményen lépett fel Vitézy Dáviddal, hogy még a Mazsihiz alelnöke is magyarázatot várt tőle. De térjünk vissza Menczerhez, aki figyelmeztet minket, hogy ne csábítson el a keménykedő Lázár képe!


A kommunikációs igazgató egy elgondolkodtató megjegyzéssel folytatja: „Én nagyra tartom, de Magyar Péter vonatkozásában hozzám képest Lázár János maga a megtestesült irgalom lenne.” Menczer szerint Magyar jobban járt volna, ha inkább Lázárral találkozik, mert ha egyszer összefut Menczerrel – ami szerinte biztosra vehető – akkor néhány kérdést személyesen át kellene tekinteniük.

Az üzenetét azzal zárta: „Úgyhogy várlak Peti, ezt szerettem volna csak üzenni.” Szerencsére Magyar Péter nem szokott elugrani a közösségi médiában való üzengetés elől, így van remény arra, hogy ez a kissé bágyadt őszi szombat még izgalmakat tartogat.

Menczer Tamás szavai és humoros előadásmódja valószínűleg továbbra is szórakoztatja a közönséget, miközben a politikai diskurzusok színterén is aktívan részt vesz. Kérdés, hogy Magyar Péter mikor reagál majd a felhívásra, és vajon mit szól Menczer ironikus megjegyzéséhez Lázár Jánosról. Az biztos, hogy a következő hetekben érdemes figyelni a közösségi médiát, mert Menczer és Magyar összecsapása egyre valószínűbbé válik.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top