Egyéb

Tarolnak a NER feleségek: mutatjuk mennyit vettek ki osztalékként

Jó Éve és Nagy Szerencséje Volt a Nakama & Partners Kft.-nek


A Nakama & Partners Kft. idei teljesítménye figyelemre méltó, hiszen a vállalkozás két tulajdonosa, Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, összesen 91,5 millió forintot vettek ki a cégből. Ezen pénzmozgás a 2023-as beszámolóban szerepel, amelyet jelentős késéssel adtak le.

Háttér



A 2015-ben alapított Nakama & Partners Kft. reklámügynökségként működik, és eddig elmondható, hogy a vállalkozás általában jól teljesít. Az osztalékok kivétele azonban nem volt folyamatos, hiszen csak 2016-ban és 2020-ban nem vettek ki belőle pénzt a tulajdonosok. A cég eddigi teljesítménye a stabil működés és a növekedés jegyében telt el.

Érdemes megemlíteni, hogy a Nakama & Partners Kft. beszámolóit rendszerint 4-7 hónapos késéssel nyújtja be. Ez a gyakorlat aggodalmat kelthet, hiszen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) akár törölhetné is a cég nyilvántartásából. A 444.hu cikkében rámutatott, hogy bár a késlekedés problémát jelenthet, eddig a NAV nem lépett fel a cég ellen.

A Tulajdonosok Teljesítménye

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata briliáns üzletasszonyok, akik az elmúlt nyolc év alatt összesen 715 millió forint osztalékot vettek ki közös vállalkozásukból. Az összegből Rogán-Gaál Cecília 364,5 millió forintot, míg Sarka Kata 350,2 millió forintot kapott. Ezen teljesítmény nemcsak a cég sikerességét tükrözi, hanem a tulajdonosok üzleti érzékét is.



Záró Gondolatok

A Nakama & Partners Kft. sikertörténete és a tulajdonosok pénzügyi döntései figyelmet érdemelnek, hiszen a reklámügynökség szektorban a stabil működés és a pénzügyi siker kulcsfontosságú. A jövőben azonban érdemes lenne a beszámolók időben történő leadására is figyelmet fordítani, hogy elkerüljék a NAV által esetlegesen kirótt büntetéseket és a cég törlését a nyilvántartásból.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top