Politika

Ez fájt! – Magyar Péter PORIG alázta Deutsch Tamást

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke éles kritikával illette Deutsch Tamást közösségi oldalán, miután a fideszes politikus a pártot támadta azzal, hogy állítólag eltörölnék a 13. havi nyugdíjat és a rezsicsökkentést. M


Magyar határozottan cáfolta Deutsch kijelentéseit, hangsúlyozva, hogy a Tisza Párt nem tervezi megszüntetni ezeket a juttatásokat.

“Deutsch Tamás a nemzet (s)portolója ma megint húzott egy csíkot. Most épp azt hazudta, hogy a TISZA-kormány eltörölné a 13. havi nyugdíjat és a rezsicsökkentést. Nem Tamás, nem törölnénk el, megint hazudsz” – fogalmazott keményen Magyar Péter, majd hozzátette: “A Tisza Párt ellentétben veletek azt sem hagyná, hogy 900 ezer nyugdíjas a létminimum alatt éljen.”



A pártelnök azzal vádolta a Fideszt, hogy a magyar embereket európai szinten kiemelkedően magas energiaárakkal sújtják, miközben folyamatosan azt állítják, hogy a rezsicsökkentés védelmében cselekednek. “A hazugságotokkal szemben a magyar emberek átlagosan az európai árak felett jussanak a gázhoz és az áramhoz” – hangsúlyozta Magyar.

Az illegális migráció és az embercsempészek ügyét is érintette bejegyzésében, kijelentve, hogy a Tisza Párt nem engedné be az illegális migránsokat, és ellentétben a kormánypárttal, nem szabadítanának rá az országra 2000 embercsempészt. “Letelepedési kötvénnyel sem üzletelnénk és migráns tábort sem építenénk” – írta.

Magyar Péter nemcsak Deutsch Tamást, hanem Dömötör Csabát is célkeresztbe vette, aki azt állította, hogy a Tisza Párt eltörölné az agrárszektor területalapú támogatását. A pártelnök világosan rámutatott, hogy egy nemzeti kormány ilyen döntést nem is hozhatna az uniós szabályok miatt, és egyértelműen elutasította az állítást.


Magyar Péter élesen zárta a bejegyzését: “További jó vergődést! Nem kell félni, nem fog fájni. Na jó, egy picit.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top