Politika

Gyurcsány Ferenc kifakadt: Úgy elküldte Orbánékat a francba, hogy azt tanítani kellene

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke legutóbbi videójában élesen bírálta a Fidesz-kormányt, amelyet „romlott, bűnöző hatalomként” jellemzett.


A politikus szerint a kormány célja, hogy elhallgattassa és megtörje az ellenzéket, represszióval sújtva őket. Kijelentéseit egy kövéri idézettel vezette fel: „Nyavalyás ellenzékiek mit ugrálnak itt? Majd megtanítjuk nekik, hogy hol lakik az Úristen, az édesanyjuk térde kalácsát!”

 



Gyurcsány számos példát hozott fel arra, hogyan lép fel a hatalom az ellenzéki politikusokkal szemben. Példaként említette Varju Lászlót, akit egy vitás helyzet miatt próbáltak kizárni a Parlamentből, valamint Fekete-Győr Andrást, aki egy olyan tettért kapott büntetést, amelyet a bíróságok végül nem minősítettek bűncselekménynek. Külön kiemelte azt is, hogy 14 millió forintra büntetik azt, aki a kormányt árulónak nevezi.

 






A videóban Gyurcsány felhívta a figyelmet arra, hogy a Fidesz represszív hatalomként működik, amely ugyan nem öl meg embereket a véleményükért, de mindent megtesz azért, hogy elvegye az ellenzékiek kedvét és bátorságát. Szerinte az ilyen elnyomás ellen csak folyamatos ellenállással lehet fellépni, az árulók és elítéltek mellett kiállva.

„A Fidesz egy romlott, bűnöző hatalom, Magyarország egyik legmocskosabb képződménye” – mondta, hozzátéve, hogy az ellenállásnak minden eszközt meg kell ragadnia, akár a hagyományosakat, akár a csorba eszközöket. Gyurcsány szerint a küzdelem folytatása elengedhetetlen, és azok, akik fellépnek a Fidesz ellen, megérdemlik az ellenzéki szavazók támogatását és tiszteletét.



Zárásként Gyurcsány arra kérte az embereket, hogy támogassák az ellenzéki küzdelmet minden egyes nap, egészen addig, amíg nem győznek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top